Eigenaresse Esther: ''Het resultaat heeft meteen effect!''

Colors@Home Meijer in Nuland heeft complete metamorfose ondergaan

In Nuland en omstreken is Colors@Home Meijer al jaren een begrip. In april onderging de winkel een complete metamorfose en heeft nu een nieuwe Colors@Home uitstraling.

Eigenaresse Esther: “Ik ben echt superblij met het resultaat en het heeft meteen effect. Ik zie nu al nieuwe klanten in mijn winkel en we krijgen mooie orders. Met een minimale investering voor de verbouwing, behalen we nu voor ons gevoel een maximaal resultaat. Concepts & Companies, franchisegever van o.a. de formule Colors@Home, besprak met ons de ideeën en maakte voor ons de winkeltekening welke gratis in het lidmaatschap zit. Daarnaast hebben we in nauwe samenwerking met onze leveranciers een winkel gecreëerd om trots op te zijn.''

In de winkel kan men de nodige inspiratie opdoen op woongebied en de huidige trends. In onderstaande video is de winkel in de nieuwe stijl te bewonderen.

Meer informatie:
Colors@Home
info@concepts-companies.nl
www.colorsathome.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.