Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Badkamerspecialist lanceert webwinkel met producten in 1900-stijl

De Zweedse badkamerspecialist Brittania Bad opent een webwinkel onder de naam brittaniabad.se. Het hele assortiment, dat tot voor kort slechts verkrijgbaar was bij enkele detailhandels in zuid-west Zweden en in Stockholm en omgeving, ligt nu onder handbereik voor alle Zweedse consumenten.

Het assortiment bestaat uit luxe badkamerproducten, met een design geïnspireerd door de klassieke Britse stijl uit de periode rond 1900. In die tijd kon de Britse elite voor het eerst over een eigen badkamer beschikken, een luxe die pas veel later ook toegankelijk werd voor burgers en arbeiders. Veel stijltrends hebben in de tussenliggende 100 jaar de revue gepasseerd, maar tegenwoordig wordt juist die klassieke Britse stijl weer populair bij de Zweedse consument, die iets meer luxe wil. Met de webwinkel komt Brittannia Bad tegemoet aan die wens.

Meer informatie:
Brittania Bad
www.brittaniabad.se 

Publicatiedatum: