Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Directeur Jan-Wout Hulstein van Asiades:

"Grote drukte op hotelbeurs in Shanghai"

Grote drukte op de hotellbeurs Shanghai New International Expo Center (SNIEC) in Shanghai (China). Een van de vele deelnemers is Asiades, die voor het derde achtereenvolgende jaar deelneemt.

Een blik op de stand van Asiades.

"Het is een beurs die door Shanghai UBM Sinoexpo International Exhibition Co. Ltd georganiseerd wordt als one stop voor hoteleigenaren", laat directeur Jan-Wout Hulstein van Asiades weten. "Hij wordt inderdaad erg druk bezocht, voornamelijk door bezoekers uit Aziƫ. Wij staan hier met onze projectcollectie waar we de laatste jaren de focus op leggen. Voelen dat onder de groothandelaren en retailers in veel landen een klantenstop of beperking van groei is omdat we onze klanten vooral originele meubelen willen bieden met margemogelijkheid binnen hun segment. Dus erg selectief aan het worden waar we wel en niet verkopen. Deze projectmarkt is voor ons dus een groeimarkt.

Voplop drukte op de deze Aziatische hotelbeurs.
We staan begin mei ook op de Independent Hotel Show in Amsterdam met een behoorlijke stand. Zoals altijd blijft het zo dat we alleen de volumeafnemers bedienen die containergewijs kopen en de focus legen op zitmeubelen voor dinning en lounge", aldus Jan-wout Hulstein.

Meer informatie:
Arocca 
Laan van Ram 10
7324 BV Apeldoorn
+31 (0) 88 88 168 88
info@arocca.com
www.arocca.com

Asiades HK
20F / Printinghouse
6 Duddell Street
Central Hong Kong 
info@asiades.com
www.asiades.com