Nog tot en met woensdag 17 april

Geberit & Sphinx tonen noviteiten op de ISH noviteitenshow

De ISH noviteitenshow biedt een compleet overzicht van alle Nederlandse sanitairnoviteiten van de ISH Frankfurt. Geberit toont de nieuwe AquaClean Sela douchewc. Deze toegankelijke douchewc is geperfectioneerd en nu nóg mooier. Bezoekers kunnen tevens kennismaken met de nieuwe DuoFresh module. Met deze module kunnen nu ook bestaande toiletten voorzien worden van geurzuivering. Waar eerst de geurzuivering onderdeel was van het inbouwreservoir, is het met de losse module nu voor iedereen mogelijk te genieten van frisse lucht op het toilet. Daarnaast toont Geberit haar brede range aan doucheafvoeren. Deze bieden de verwerker een waterdicht vertrouwen, door een slimme installatie en een in de fabriek aangebrachte afdichtingsfolie. Sphinx toont op de ISH noviteitenshow de badkamerserie Sphinx Acanto en de modulaire wastafelserie Sphinx VariForm. De ISH noviteitenshow is nog tot en met 17 april in De Beursfabriek in Nieuwegein.

Een bezoek aan de ISH noviteitenshow in Nieuwegein stelt iedereen in staat volledig op de hoogte te worden gebracht van alle ontwikkelingen, trends en productnoviteiten, die gepresenteerd zijn op de ISH in Frankfurt. Geberit en Sphinx presenteren het volgende:

De nieuwe Geberit AquaClean Sela douchewc
De Geberit AquaClean Sela geniet een enorme populariteit sinds de marktintroductie in 2013. Destijds was de AquaClean Sela de eerste douchewc, die er qua ontwerp uitzag als een normaal toilet. Geberit lanceert nu de nieuwe AquaClean Sela douchewc. Het uiterlijk is nog eleganter vormgegeven en de douchewc biedt nieuwe en verbeterde functies voor extra comfort. Naast de WhirlSpray douchetechnologie is nu ook de geruisloze en waterbesparende TurboFlush spoeling toegepast en is het closet spoelrandloos. Middels innovatieve technologie en materialen van de hoogste kwaliteit voldoet de Geberit AquaClean Sela aan de hedendaagse eisen van gemak, hygiëne en kwaliteit. Het reinigen met water op het toilet is met de nieuwe AquaClean Sela nog toegankelijker geworden.

Geberit DuoFresh module
Of je nu een bestaand toilet hebt of een nieuw toilet aan het installeren bent, iedereen kan vanaf nu genieten van frisse lucht op het toilet. Waar eerst de geurzuivering onderdeel was van het inbouwreservoir, is het nu een losse module die in de Sigma-inbouwreservoirs past. Bestaande toiletten kunnen middels deze losse module nu ook voorzien worden van geurzuivering. Goed nieuws voor mensen die ook frisse lucht in en rondom het toilet willen, maar geen verbouwing wensen.

Waterdicht vertrouwen met Geberit doucheafvoeren
Inloopdouches zijn mateloos populair. Natuurlijk heeft dit voordelen ten opzichte van een douchebak, maar er zijn ook aandachtspunten. Betegelde douchevloeren dienen tot in lengte van jaren waterdicht te zijn. In de praktijk blijkt dat vooral langs afvoeren, doorvoeren, voegen en wand/vloeraansluitingen, vocht kan doordringen in vloeren en wanden. Geberit biedt een brede range aan doucheafvoeren, die een gebruiksvriendelijke en waterdichte oplossing bieden voor de installateur, zoals de Setaplano douchevloer, de CleanLine vloergoot en de wandafvoer. Het risico op lekkages en faalkosten wordt hiermee tot het minimum beperkt en geeft de verwerker en de gebruiker een waterdicht vertrouwen in een gedegen doucheafvoer.

Sphinx Acanto
De badkamerserie Sphinx Acanto biedt door de veelzijdigheid en modulaire opbouw veel ruimte voor individuele badkameroplossingen. Dit uit zich onder meer in de mix van materialen, de uitgebreide keuze aan kleuren en het brede assortiment aan wastafels, badkamermeubels, spoelrandloze Rimfree® closets, bidets en baden. Hierdoor is Sphinx Acanto geschikt voor zowel kleine als grote badkamers en toiletruimtes.

Sphinx VariForm wastafels
Sphinx weet als geen ander, dat de wastafel het middelpunt van elke badkamer is. De slanke VariForm wastafels geven de badkamer een tijdloze uitstraling en zijn door de royale diepte fijn in het gebruik. De VariForm wastafel is in een groot aantal maten en vormen verkrijgbaar en mogelijk als opzet-, opbouw- en onderbouwwastafel. Daarmee biedt het portfolio bijzonder veel mogelijkheden voor de vormgeving van wasgelegenheden, zowel van openbare sanitaire ruimten als hotel- en privébadkamers. 

Meer informatie:
ISH noviteiten 
www.ishnoviteitenshow.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven