Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Basket en luxe cosmeticaspiegel nu ook verkrijgbaar in matzwart

Geesa voegt nieuwe accessoires toe aan populaire matzwarte collectie

Geesa voegt nieuwe accessoires toe aan populaire matzwarte collectie. Met de nieuwe Nemox basket en cosmeticaspiegel completeert Geesa haar aanbod aan matzwarte accessoires.

Basket
De matzwarte Nemox basket onderscheidt zich door zijn krachtige lijnenspel. Deze solide bad- en douchekorf biedt opberggemak voor shampoos en douchegels, waardoor verzorgingsproducten tijdens het douchen en badderen altijd binnen handbereik zijn.

Cosmetica- en scheerspiegel
De tweearmige cosmeticaspiegel maakt de dagelijkse gezichtsverzorging een aangename activiteit. De diameter van 215 mm biedt een perfect zicht, doordat deze drie keer vergrotend is. De spiegel is rondom afgewerkt met led-verlichting, welke het daglicht imiteert en voor een gelijkmatige belichting van het gezicht zorgt. 

Samen met de accessoires uit de Nemox Black collectie is een hedendaagse badkamer- of toiletruimte nu tot in detail aan te kleden met de matzwarte accessoires van Geesa.

De Nemox Black basket en matzwarte cosmeticaspiegel heeft Geesa in maart 2019 gelanceerd tijdens de toonaangevende ISH beurs in Frankfurt. Beide accessoires zijn verkrijgbaar vanaf april 2019.

Meer informatie:
Geesa
geesa@geesa.nl 
www.geesa.com 

Publicatiedatum: