Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pottery Pots lanceert een nieuwe collectie:

'Kunstplanten zijn een perfect alternatief op plekken waar plantengroei wordt belemmerd'

Pottery Pots heeft een collectie van kunstplanten gelanceerd. Op deze manier willen zij de taboe verbreken en de schoonheid en het gemak van dit product laten zien. "Kunstplanten zijn een perfect alternatief op plekken waar de groei van planten worden belemmerd door omgevingsfactoren. Door hun lichtgewicht en sterke karakter zijn ze ook ideaal voor het decoreren van evenementen."

De kunstplanten zijn beschikbaar in de buxus, alocasia en gras, in diverse maten. Alle planten zijn vorst- en zonbestendig en hebben geen onderhoud nodig. De collectie is op voorraad en klaar voor directe uitlevering. De producten kunnen besteld worden via de vertegenwoordigers van Pottery Pots via sales@potterypots.nl.

Pottery Pots is een internationaal merk met Nederlandse roots. Zij ontwikkelen en verkopen al tien jaar hoogwaardige plantenbakken, tuinmeubilair, accessoires en aanverwante producten voor huis, tuin, kantoor en openbare ruimtes. Elk product van Pottery Pots is ontworpen vanuit een simpel maar slim perspectief. Het bedrijf gelooft in basis vormen en modellen zonder deze als saai te zien. Deze nuchtere manier van denken en ontwerpen is te danken aan hun Nederlandse identiteit en is algemeen bekend als ‘Dutch design’. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalsmeer, vlakbij de bloemenveiling en het tweede kantoor bevindt zich in Hamilton, New Jersey (USA). Beide vestigingen hebben een eigen magazijn van waaruit de producten worden geleverd aan meer dan 1000 verkooppunten wereldwijd. 

Meer informatie:
Pottery Pots Nederland 
Legmeerdijk 281 
1432 KC Aalsmeer
www.potterypots.nl
sales@potterypots.nl


 

   
 

download afbeeldingen
 

Publicatiedatum: