Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Douchen creëert een totaalervaring voor alle zintuigen'

Hansgrohe toont digitale douchesysteem RainTunes

Op de onlangs gehouden ISH was Hansgrohe aanwezig om alle nieuwigheden van 2019 voor te stellen. Met hun innovaties willen ze inspelen op de veranderende behoeften van de consument.  

RainTunes
Het digitale douchesysteem RainTunes verbindt water, licht, geluid en parfum. Zo creëert het een totaalervaring voor alle zintuigen. Alleen het individu en zijn of haar persoonlijke gemoed en wensen staan hier centraal. In nauwe samenwerking met experts uit verschillende domeinen (dermatologen, sportdokters, fysiotherapeuten en specialisten in aromatherapie), ontwikkelde Hansgrohe verschillende, multi-zintuiglijke douche scenario’s. Het is op dit moment mogelijk om te kiezen uit de volgende scenario’s: goeiemorgen, rust, vitaliteit, onstpanning, schoonheid, natuur en goeienacht.

De speciaal ontwikkelde applicatie Hansgrohe home App, maakt verbinding met de douche-producten via het lokale Wi-Fi netwerk. De geur bij het douche-scenario maakt deel uit van het nieuwe gamma geuren van het Hansgrohe laboratorium, RainScent. Het volstaat om de app licht aan te raken om het geselecteerde scenario te verzenden naar de douche, waar het met een Play knop kan worden geactiveerd.

RainFinity
Voor consumenten op zoek naar een ultramoderne douche-ervaring stelt Hansgrohe het nieuwe douchegamma RainFinity voor. Dit gamma is uitgerust met de nieuwe technologie PowderRain die van elke douche een bijzonder moment maakt. Dankzij de bolle straalschijven beschikt u over verschillende intensiteiten naar gelang de positie van de openingen. RainFinity is de douchekop die het lichaam van kop tot teen omhult met water, dankzij de licht gebogen vorm van de straal. De nieuwe muurverbinding is aanpasbaar tussen 10° en 30°. Zo wordt een comfortabele positie gegarandeerd, die ook toelaat het haar en het gezicht niet nat te maken.
Dit assortiment is niet alleen een plezier voor het lichaam, maar ook voor de ogen dankzij de kleuren van de hoofd- en handdouche. Het matte wit van de douches is te combineren met de straalschijven in grafietkleuren. De nieuwe Showerpipe heeft een moderne look met een ingebouwd systeem. De Select-technologie biedt de consument de mogelijkheid om van het ene straaltype naar het andere te gaan, door een druk op de knop. 

FinishPlus
Hansgrohe lanceert de FinishPlus lijn zodat de consument kan kiezen voor een badkamer die bij hem past. Een ruime keuze aan gemetalliseerde nuances en matte kleuren om het kraanwerk van de wasbakken, het bad en de douche te personaliseren. Het kleurenpalet bestaast uit Matt Black en Matt White en de gemetalliseerde kleuren Polished Gold, Brushed Black en Brushed Bronze.
De vijf nieuwe afwerkingen van de lijnen Metropol en Talis E bieden nieuwe mogelijkheden: Chrome, Matt Black, Matt White, Brushed Black Chrome, Polished Gold Optic, Brushed Bronze. 

CoolContact
CoolContact laat esthetiek en veiligheid hand in hand gaan. De badkamer is een plek voor het hele gezin. Dankzij de nieuwe functies van de lijn Croma E die de autonomie stimuleert kunnen kinderen snel zonder hulp in de douche. Met de nieuwe koeltechniek CoolContact wordt het binnenkomende koude water zo geleid dat het rechtstreeks achter de voor- en bovenzijde en tot aan het thermostatische patroon stroomt. Warm water daarentegen wordt rechtstreeks van de wandverbinding naar het patroon geleid. Dit voorkomt dat de thermostaatbehuizing opwarmt en dus permanent koud en veilig blijft. Extra veiligheidsfunctie: de SafetyStop op de thermostaatgreep voorkomt dat er te warm water uit de douche komt. 

sBox
De nieuwe sBox bad biedt meer comfort en veiligheid. De handdouche sBox, die in 2016 op de keukenmarkt werd geïntroduceerd, geleidt de doucheslang in alle veiligheid. Het design en de onzichtbare doucheslang (verborgen in de badkuip of de rand van de betegeling) garanderen een moment van ontspanning, zonder hinderlijke doucheslang op de bodem van de badkuip. Met zijn doucheslang van 1.40 m lang is sBox ook comfortabel voor de douche. 

Meer informatie:
Hansgrohe
info@hansgrohe.nl
www.hansgrohe.nl

Publicatiedatum: