Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe serie Hooked on Rings

Ontwerpersduo creëert nieuwe badkamerproducten op basis van een cirkel

Het Deense ontwerpersduo Mavro en Lefèvre creëerde nieuwe vormen van woninginrichting op basis van de vorm van een cirkel. Met de nieuwe serie Hooked on Rings herinterpreteert Zone Denmark bekende producten voor badkamers en hallen op basis van de ronde vorm.

De cirkel heeft een bijzondere magie - ook in esthetiek en functie. Daarom vonden Zone Denmark en het Deense ontwerpersduo Mavro/Lefèvre inspiratie in de ronde vorm toen ze een aantal bekende alledaagse objecten herontwierpen voor de serie Hooked on Rings.

De serie is gemaakt van geborsteld staal en bevat een decoratieve haak in drie maten van 5, 8 en 10 cm diameter. Het originele ontwerp maakt de haak multifunctioneel: hang een badjas, handdoek of jas over de ring, of trek theedoeken of sjaals erdoor heen.

Hooked on Rings heeft ook een wandspiegel met een eenvoudig ontwerp dat er uitziet alsof hij voor de muur zweeft. Met een diameter van 50 cm is de spiegel praktisch en aantrekkelijk in de hal, slaapkamer en badkamer - of als decoratief interieuritem in de woonkamer.

De serie bevat daarnaast een bijpassende toiletrolhouder, die de badkamer een aantrekkelijk designelement geeft.

De serie is verkrijgbaar in toonaangevende huishoudwinkels, warenhuizen, designwinkels en lifestyle boetieks. 

Zone Denmark interpreteert de trends in nauwe samenspraak met innovatieve Deense ontwerpers. Ze selecteren interessante trends en vertalen deze naar functionele interieurarchitectuur die conventies uitdaagt, nieuwsgierigheid stimuleert en het leven van elke dag verfraait. De ontwerpen zijn eerlijk en minimalistisch en zijn gemaakt van aantrekkelijke materialen die even innovatief zijn als de producten zelf.

Voor meer informatie:
Zone Denmark
may@fh-as.dk 
www.zonedenmark.dk