Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Duits-Nederlands merk zit sinds kort in De Woonindustrie

'Ervaring leert dat klanten meer omzet halen door gebruik van Wandkraft in hun showrooms"

Een van de bedrijven die sinds kort in De Woonindustrie een showroom heeft, is Wandkraft. Het bedrijf zag eind 2018 het levenslicht. Het is een Duits-Nederlands merk in wanddecoratie. "Wandkraft collectioneert en produceert wanddecoratie die naadloos aansluit op de producten, kleuren en stijlen in woonwinkels. Een innovatieve werkwijze zorgt ervoor dat winkeliers bij het complete proces worden ontzorgd: van collectie tot verpakking, van bestelportaal tot dropshipment. Die innovatieve manier van werken gaat samen met de gründlichkeit die bij een Duits bedrijf hoort", aldus woordvoerster Anna Borsboom.

Stijlkamer Dok2 (Veenendaal) met wanddecoratie van Wandkraft

"Door wanddecoratie ook toe te passen in stijlstudio's en showrooms zien klanten in één oogopslag het totale plaatje en kunnen ze gemakkelijk hun aankopen aanvullen om sfeer in hun woning te brengen. De ervaring leert inmiddels dat klanten ruim meer omzet kunnen halen door het gebruik van Wandkraft in hun showrooms - door de verkoop van de wanddecoratie zelf én door een grotere totaalomzet."

Woonkamer met Wandkraft wanddecoratie.

Wandkraft garandeert een constante en goede kwaliteit, produceert 'on demand' en faciliteert daarnaast dropshipment naar de eindklant. "Winkeliers kunnen ook marketingondersteuning krijgen en hun medewerkers laten trainen op het gebied van materialen, techniek en toepassingen in het interieur. Ook een shop-in-shop is mogelijk, waarbij de complete collectie te zien en te bestellen is en de klant zijn aankoop krijgt thuisbezorgd." 

Stijlkamer met Wandkraft wanddecoratie.

Vaste collectie en private label
De service van Wandkraft is compleet: per woonstijl, per seizoen levert Wandkraft een complete verkoopklare collectie, inclusief prijskaartjes. "Tweemaal per jaar wordt de collectie aangevuld met beelden die passen bij het seizoen en de nieuwste stijltrends. Winkeliers kunnen selecteren uit de vaste collectie of kiezen voor maatwerk: Wandkraft levert ook private label." 

Meer informatie:
Wandkraft
Showroom De Woonindustrie
Symfonielaan 1 
3438 EW Nieuwegein 
Stand 2 C005 
(Alleen geopend op maandag – op afspraak)
www.wandkraft.com
jorien@printingambitions.com

Publicatiedatum: