Fotoreportage

Terugblik op geslaagde VAKbeurs in De Woonindustrie

De Woonindustrie heeft de eerste grote vakbeurs van het jaar erop zitten. De deuren van het B2B-interieurcentrum in Nieuwegein opende van zondag 10 tot en met woensdag 13 februari haar deuren voor professionals. Consumenten waren afgelopen zondag welkom.
Naast de 155 mooi ingerichte showrooms was er ook een uitgebreid programma georganiseerd voor stylisten, in samenwerking met de BSN Crisp, de beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist. 


Chris en Michel Seuren op het kunstwerk dat kunstenaar Stan Hill afgelopen zondag en maandag creëerde in hun showroom. 

Met een vloeroppervlakte van 30.000 m² en 155 exposanten werden in het onderkomen de (voorjaars-)collecties en allerlei noviteiten getoond: merknamen van interieurproducten uit het ­midden- en hogere segment. Zondag waren consumenten uitgenodigd om de producten te komen bewonderen. Aan die uitnodiging was massaal gehoor gegeven. 

Het merendeel van de exposanten was tevreden over de VAKbeurs. De maandag was voor vele ondernemers de beste dag, gevolgd door een iets mindere dinsdag. Woensdag konden de meeste standhouders rustig bijkomen van de voorgaande beursdagen, want toen was het traditiegetrouw redelijk rustig in De Woonindustrie. Al met al een geslaagde VAKbeurs!

Bekijk hier de complete fotoreportage

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven