Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Grote ruimte in kleine badkamers

Ruimtebesparende wc verdwijnt in de muur

Het Turkse bedrijf Ergoo heeft een ruimtebesparend closetsysteem ontwikkeld dat oplossingen biedt voor kleine en grote badkamers. Een toilet dat in een muur verdwijnt wanneer de knop wordt ingedrukt. In gesloten positie 'staat het toilet op de muur'. Dit bespaart ruimte. Het systeem heeft een (muur)diepte van 30 cm, het reservoir meegerekend. Het kan eventueel ook een beetje uit de muur steken, zodat het gebruikt kan worden om decoratieve objecten op te zetten. Het toilet kan ook heel goed ook achter een deur worden geplaatst. 

Zoek de verschillen...

Het toilet is niet te onderscheiden van het uiterlijk en de kwaliteit van een traditionele toilet, inclusief functionaliteit. Het systeem werkt ook met water, zoals bestaande wc's. Dit betekent dat het bepaalde geurtjes voorkomt (zowel open als gesloten). Ergoo heeft patent voor dit type toilet aangevraagd. Het ontwerp biedt extra mogelijkheden in kleine badkamers voor architecten, interieurontwerpers en aannemers.
Het ruimtebesparende toilet kan worden gebruikt in woningen, kantoren en hotels, maar is ook geschikt voor jachten, schepen, caravans en vliegtuigen.

Ergoo is een dynamisch en innovatief bedrijf dat onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten uitvoert.  

Meer informatie:
Ergoo
info@ergoo.com.tr
www.ergoo.com.t

Publicatiedatum: