Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kleur van het jaar 2019 toegepast in de badkamer

Living Coral voor badkamers The.Artceram

De kleur van 2019, dat door kleurcoderingsbedrijf Pantone is gepubliceerd, roept de levendige schakeringen van het koraalrif op en drukt alle vitaliteit en schoonheid van de natuur uit. Het handelsmerk The.Artceram herinterpreteert de nuances van de Living Coral-kleur voor de badkamercollecties van Meneghello Paolelli Associati.

Scalino is een minimale wastafel, gekenmerkt door de harde geometrische vormen die worden verzacht door de dunne rand. Het is een echte post-minimalistische expressie. De Scalino wordt gepresenteerd in de negen kleurenvarianten van The.Artceram: oranje, koraalrood, saffierblauw, zinkgeel, glanzend wit, mat wit, olijfgrijs, glanzend zwart, mat zwart.

Scalino

De Living Coral-kleur is ook doorgevoerd in de randloze bidets en toiletpotten. Deze technologie maakt het mogelijk om de rand tot een minimum te beperken, waardoor compacte afmetingen worden verkregen. Het onderscheidende kenmerk van The One is dat de scharnieren zijn ingebed in de keramische behuizing. De Wood-Skin-technologie maakt het mogelijk om de wc-dekking te verkrijgen van het frezen van een enkele zeer sterke en ultradunne plaat van slechts 14 mm.

The One

De File 2.0-collectie bestaat uit eenvoudige en afgeronde toiletpotten en bidets in frisse en levendige kleuren. Het Rimless-systeem, dat zorgt voor de eliminatie van de interne rand van het toilet, maakt een grondige reiniging mogelijk en optimaliseert de reiniging van het inwendige oppervlak van het sanitair. Ook deze collectie is verkrijgbaar in koraalrood.

File 2.0

Meer informatie:
The.Artceram
via Monseigneur Tenderini snc 
01033 Civita Castellana (VT) Italy 
T +39 0761 599499
www.artceram.it
info@artceram.it