Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Visuele verdeling en akoestische oplossing

Leilinden voor natuurlijke scheiding binnen- en buitenruimtes

De Botanische bloembak-schermen van Helen Kontouris zijn zowel sculpturaal als organisch. Ze bieden een natuurlijke, visuele scheiding tussen binnen- en buitenruimtes. In tegenstelling tot formele hagen en trendy verticale tuinen, functioneert elk scherm in de collectie grotendeels op dezelfde manier als een typische potplant, waardoor onderhoud tot een minimum wordt beperkt, zelfs voor degenen zonder verfijnde groene vingers.

Het ontwerp is uitgevoerd in vijf verschillende vormen. Er is een esthetiek voor elke smaak, evenals de mogelijkheid om ze te mixen en matchen voor een volledig op maat gemaakte look. Als ze eenmaal zijn ingebouwd, zorgen ze voor visuele verdelingen en akoestische dempingspanelen; of het nu gaat om een ​​open werkruimte op de plattegrond of een terras dat ruimtelijke definiëring vereist. Ook kunnen eigen favoriete klimplanten gebruikt worden, inclusief vruchtdragende wijnstokken zoals passievruchten, sneeuwerwt en klimtomaat!

Meer informatie:
Helen Kontouris
www.helenkontouris.com

Publicatiedatum: