Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De geheime verkoopautomaat van Marije Vogelzang

Dezeen, een van de populairste online designmagazines ter wereld, publiceerde een opmerkelijk artikel over Marije Vogelzang. De Nederlandse ontwerpster heeft net buiten haar studio in Dordrecht een verkoopautomaat geïnstalleerd, waar bezoekers porseleinen servies en andere producten die voedselgerelateerd zijn kunnen kopen. Maar Marije wil niet dat straks Jan en alleman naar haar 'geheime kluisje'  komen. "Roddel en fluister, maar schreeuw niet hardop want ik heb niet genoeg tijd om grotere hoeveelheden porselein te maken!", vertelt ze aan Dezeen. Voor het geval ze niet aan de vraag kan voldoen...

De volledig geautomatiseerde automaat, die de Secret Locker wordt genoemd, is gevuld met kopjes, kommen, lepels en voedselgerelateerde objecten.
De automaat bestaat uit een reeks secties met bijbehorende vensters. Als het gevraagde bedrag erin gegooid wordt, kunnen bezoekers hun gekozen venster openen om het betreffende ' cadeautje'  eruit te pakken, dat ook wordt geleverd met een eigen verpakking.

In aanloop naar de Kerstdagen is de automaat dagelijks van 9.00 tot 21.00 uur geopend. Maar, vertel het dus niet verder...

Meer informatie over Marije Vogelzang:
www.marijevogelzang.nl

Bron: Dezeen