Decokay Elenbaas Noom opent nieuwe vestiging in Goes

Directeur Jan Elenbaas: "Met zowel tekenkamer als schildersplein zijn we uniek in Nederland"

Decokay Elenbaas Noom heeft donderdag 6 december een nieuwe winkel in Goes geopend. Het Zeeuwse familiebedrijf, met ook vestigingen in Tholen en Vlissingen, heeft aan de Livingstoneweg 46 de beschikking gekregen over een vloeroppervlakte van liefst 1000 m2. Onder toeziend oog van tal van genodigden, waaronder Friso Brandsma en Erwin Floor van Pure & Original en Jeroen Vromans van Decokay Nederland, knipte zoon Jurre van directeur Jan Elenbaas (derde generatie) een lint door waarmee de officiële opening een feit was.

Vele genodigden waren naar de officiële opening gekomen.

"Succes hangt af van meerdere factoren: de formule, de winkel en een enthousiast team", zei Jan Elenbaas in zijn openingstoespraak. "De Decokayformule zorgt er off- en online voor dat klanten richting de winkel worden gewezen. Wanneer er dan een prachtige zaak staat en een enthousiast team met kennis en ervaring, dan is er succes dankzij verkoop."
"De cirkel is nu rond", vervolgde hij. "Sterker nog, Decokay Elenbaas Noom gaat verder. Op de eerste verdieping hebben we een tekenkamer en schildersplein. In heel Nederland treft u deze nergens aan, daarmee zijn we uniek in het land", weet Elenbaas.
In de tekenkamer kunnen (toekomstige) interieurs in 3D worden getoond, op het schildersplein worden workshops gehouden over behangen, schilderen etc. 

Zoon Jurre mocht onder toezien oog van Jan Elenbaas een lint doorknippen.

Decokay Elenbaas Noom had al drie vestingen, maar was in Kapelle (die eind november is gesloten) uit zijn jasje gegroeid. Daar had men een vloeroppervlakte van 300 m2, in Goes dus 1000 m2. Het nieuwe pand is makkelijk bereikbaar en staat op een prominente zichtlocatie, waar klanten ook nog eens gratis kunnen parkeren.

In 1962 legde Ella Noom-v/d Jagt (tweede van rechts) het fundament. Links en rechts van haar de zussen Betsy en Anna Noom, uiterst links Riet Elenbaas, de moeder van mede-eigenaar Lies Elenbaas (die vanwege ziekte niet aanwezig kon zijn) en oma van Jan Elenbaas.

Door het ruimere onderkomen kan Decokay Elenbaas Noom het bestaande aanbod van verf, gordijnen, behang, vloerbedekking, buiten- en binnenzonwering, horren, kastenwanden, garagedeuren etc. nog beter presenteren. 

Erwin Floor (links en Friso Brandsma (rechts) van Pure & Original, met in het midden Pieja Elenbaas met zoon Jan.

Decokay Elenbaas Noom is dé Zeeuwse dealer van Pure & Original verf. In de nieuwe winkel staat een enorm inspiratiecentrum van Pure & Original, dat midden in de zaak een centrale plaats inneemt. Een heuse blikvanger.

Na de officiële opening werd het fraaie pand bezichtigd.

Directeur Jan Elenbaas (zoon van mede-eigenaren Lies en Pieja Elenbaas) is inmiddels de derde generatie van het familiebedrijf dat in 1962 in Scherpenisse startte als de kleinste verf- en behangzaak van Nederland, opgericht door Jan en Ella Noom. Decokay Elenbaas Noom telt inmiddels zestien medewerkers.

Klik hier om het bedrijf te feliciteren!

Meer informatie:
Decokay Elenbaas Noom
Livingstoneweg 46
4462 GL Goes
0113-342101
info@elenbaasnoom.nl
www.decokayelenbaasnoomgoes.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven