Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duits sanitairbedrijf onthult douchetoilet

De Duitse badkamer- en keukeninstallateur Grohe heeft onder de naam Sensia Arena een nieuw douchetoilet ontworpen. Bij dit concept wordt gebruik gemaakt van douchekoppen, waardoor zelf droogvegen overbodig wordt gemaakt. De Sensia Arena maakt gebruik van twee van deze douches, die met puur, warm water optimale hygiƫne garanderen. De ene douchekop is speciaal bedoeld voor de intieme delen van de vrouw en geeft als straal een zachte spray. De andere douchekop heeft een andere hoek en geeft een meer gefocuste straal voor anale reiniging. De combinatie van de twee douchestralen is wat de Sensia Arena uniek maakt.

De Sensia Arena kan op verschillende manieren worden geactiveerd. De wc heeft een eigen app, zodat gebruikers met hun smartphone hun favoriete instelling op kunnen slaan. Ook heeft de Sensia Arena een afstandsbediening en een controlepaneel bij de wc. Verder heeft het toilet een sensor, die automatisch de bril of het deksel van de wc omhoog zet als iemand in de buurt komt. Verder komt de Sensia Arena compleet met nachtlampen.

De temperatuur van het water kan worden afgesteld. Ook kunnen de douchekoppen worden aangepast. Zo kan er een pulserende massagespray worden gebruikt of een aangename heen en weer bewegende straal die een groter gebied bestrijkt. Verder komt het toilet compleet met een systeem om onaangename luchtjes af te voeren.

De Sensia Arena heeft een minimaal design, zodat deze bij elke interieurstijl past. De Sensia Arena heeft voor zijn ontwerp 14 internationale onderscheidingen in de wacht gesleept. Het design is minimaal, zodat deze bij elk interieur past. Door dit minimale design is de wc ook erg makkelijk in het onderhoud. De wc-bril is bijvoorbeeld eenvoudig los te koppelen en daar door makkelijk te reinigen. Verder is de wc afgewerkt met een speciale glazuur, die 99% van alle bacteriƫn en het ophopen van vuil tegengaat.

Meer informatie:
Grohe
www.grohe.nl 

Bron: Architonic