Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaans bedrijf werkt met 'Amsterdamse ontwerpers' aan beperkte uitgave

Het in Los Angeles gevestigde Block Shop Textiles heeft met Amsterdam Modern samengewerkt aan een unieke, iconische meubelcollectie. De serie bestaat uit een aantal kuipstoelen, cocktailstoelen en ligbanken, waarbij ontwerpen van Amsterdam Modern worden gecombineerd met textiel van Block Shop. Hoewel de collectie officieel gelanceerd wordt in de lente van 2019, zijn er nu in een gelimiteerde oplage een aantal van deze stoelen beschikbaar. Ook de Amsterdam Modern studio is gevestigd in Los Angelos. 

Cocktailstoel met cirkelpatroon.

De cocktailstoel is gestoffeerd met 100% katoen. Het circelpatroon voegt een grafisch element toe aan een verder neutrale stoel.

De 'zalmstoel' ontworpen voor Vertex.

De door Miroslav Navrati ontworpen loungestoel voor Vertex krijgt een nieuwe uitvoering met Block Shop's Belgisch linnen in zalm kleur. De stoel is verkrijgbaar in een natuurlijke en in een zalmkleurige versie.

Ligbank met geometrische patronen

De ligbank is ontwikkeld door A.R. Cordemeyer in opdracht van Auping. De bank is gestoffeerd met een geometrisch patroon, dat met de hand wordt gedrukt met permanent, AZO-vrij zwart pigment op Belgisch linnen van Block Shop.

Meer informatie:
Amsterdam Modern
info@amsterdammodern.com 
www.blockshoptextiles.com 
www.amsterdammodern.com 

Publicatiedatum: