Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Model verbetert gebruikerservaring door design en technologie'

Whirlpoolbad bekroond met Award 2018

Het nieuwe whirlpoolbad Jacuzzi Skyline 190, ontworpen door ontwerpstudio Kaluderovic & Condini, heeft in de categorie Wellness een Archiproduct Besign Award 2018 gewonnen.

In feite biedt het nieuwe model, naast de chromotherapie-functie, TargetPro voor een persoonlijke hydromassage-ervaring: de glooiingshoek van de jet, stroom, intensiteit en kracht, kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruikers. 

'Dit nieuwe model verbetert de gebruikerservaring door middel van design en technologie,'' aldus manager Sara Massarutti, van Group Product.  

De jacuzzi is een groot bubbelbad van 190 x 190 voor binnengebruik. Het bad is verkrijgbaar in acryl, glanzend wit of satijn. Skyline is beschikbaar voor een ingebouwde, semi-verzonken of vrijstaande installatie met panelen van verschillende afwerkingen.

Het bad beschikt over Target Pro Illume therapy-jets met geïntegreerde led-verlichting. De speciale opstaande rand is een comfortabele steun voor het hoofd en de rug en ook een praktisch steunvlak langs de rand van het bad. Middels de verlichte bedieningselementen kan de hydromassage met een simpele aanraking worden geactiveerd.

De prijsuitreiking georganiseerd door Enzo Maiorano, medeoprichter en art director van Archiproducts, vond afgelopen dinsdag 20 november plaats in Milaan. 

Meer informatie:
Jacuzzi
[email protected] 
www.jacuzzi.it 

Publicatiedatum: