Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Onderscheiden met de Red Dot Award 2018:

Met stof beklede badkuip 'Best of the Best'

De met stof beklede badkuip BetteLux Oval Couture van Bette heeft een van de hoogste individuele onderscheidingen gekregen, namelijk de Red Dot Award 2018. In de categorie Product Design krijgt het de titel 'Best of the Best'. 

Wat hem zo bijzonder maakt? "De badkuip BetteLux Oval Couture fascineert met een ontwerp dat luxe en sculpturale uitstraling combineert. De innovatieve combinatie van geglazuurd titanium staal voor het lichaam en een bekleding van het bad van geweven, water- en klimaatbestendige stof, is indrukwekkend op deze manier. Het leidt tot een geheel nieuwe ervaring in de badkamer. Tegelijkertijd is deze exclusieve badkuip zeer functioneel en geeft hij een gevoel van comfort", is het oordeel van de eersteklas vakjury van de Red Dot Award. 

"Met Bette Lux Oval Couture krijgt de badkamer een huiselijke, gezellige sfeer, want net zoals in de woonkamer ziet geweven gestoffeerde stof er ook uitnodigend en verleidelijk comfortabel uit. Het geglazuurde titanium staal biedt de gewenste voordelen en een hygi├źnische behandeling van het water", legt Sven Rensinghoff, Marketing Manager bij Bette, uit.

Bette is een Duits familiebedrijf dat sinds 1952 in Delbr├╝ck hoogwaardige architectonische badkamerelementen van zuiver natuurlijk geglazuurd titaanstaal produceert. 

Meer informatie:
Bette
info@bette.nl 
www.bette.nl

Publicatiedatum: