In Engeland kent vrijwel iedereen die van fietsen houdt de Pashley Cycles modellen. Zij waren ooit het voertuig bij uitstek om de post rond te brengen door het hele land. De oprichter van Crosswater London, David Hance, wilde deze tweewieler gaan terugbrengen in elk ochtendritueel: het dagelijks wassen. 

Het proces begint met een echte Princess-fiets. Handgemaakt van staal in de fabriek te Stratford-upon-Avon. In plaats van een leren zitting ondersteunt een aan de wand gemonteerde walnootplank Crosswater's Arcade glasachtige wastafel, die bestaat uit verchroomde messing fittingen. De rieten mand is uiteraard ook aanwezig in het ontwerp en handig voor de gebruiker om zijn of haar toiletspullen in op te bergen. 

De Union-serie die de Badkamer designproduct van het jaar 2018 won

Het in de UK gevestigde bedrijf heeft recentelijk een Badkamer Designproduct van het jaar 2018 gewonnen met het ontwerp Union. Deze serie is geïnspireerd op iconische industriële vormen en een gerenommeerd Italiaans designthema. De ontwerpen hebben een nieuwe standaard gekregen en een koperen uitstraling.

Meer informatie:
CrossWater
sales@crosswater.co.uk 
www.crosswater.co.uk