Sanitairspecialisten die producten van LoooX verkopen, zien het assortiment flink uitbreiden. Het sanitairmerk heeft de collectie uitgebreid met een hoge kast, speelse wandplanken, een ronde zwarte spiegel en verschillende waskommen.  

LoooX introduceert een nieuwe lijn waskommen onder de noemer Sink Collection. Deze bestaat uit drie soorten. Ten eerste een serie flinterdunne keramische waskommen, de Ceramic Raw. Deze waskommen worden met de hand afgewerkt waardoor elk product een unieke tekening heeft. Ze zijn leverbaar in de kleuren zwart, donker grijs, licht grijs en roest.
De nieuwe Ceramic serie (een elegante, witte waskom) bestaat uit drie stijlvolle en vrijstaande waskommen die altijd binnen de stijl van de badkamer past.
Tot slot is de collectie aangevuld met twee natuursteen waskommen, de Stone Low en Stone High. Deze waskommen zijn verkrijgbaar in de kleur zwart. De Stone Low is gemaakt uit marmer, de Stone High uit natuursteen

LoooX Wooden Cabinet
De LoooX Wood Collection is uitgebreid met de LoooX Wooden Cabinet: een hoge kast en speelse wandplanken. Dit meubel is omkeerbaar waardoor de deur links en rechtsdraaiend is. De kasten bestaan uit massief eikenhout en zijn voorzien van kwalitatieve BLUM scharnieren waarmee de deur 155 graden open kan.

De decoratieve wandplanken (LoooX Wooden Wall Shelf) zijn een combinatie van eikenhout en rvs steunen. De steunen zijn verkrijgbaar in geborsteld rvs en matzwart. De wandplanken zijn gemaakt uit 3 cm dik massief eikenhout in de kleur old grey.
Tot slot is de collectie aangevuld met de LoooX Wooden Wall Shelf Free. Deze is een planchet met blinde ophanging. Gemaakt uit massief eikenhout. De wandplanken passen ook in andere ruimtes, zoals in de woonkamer, keuken of in de gang. Deze wandplanken zijn leverbaar in 60 en 80 cm en zijn gemaakt uit 4 cm dik massief eikenhout (old grey).

Black Line Round
LoooX beschikt over een ruim assortiment aan badkamerspiegels. In februari van dit jaar is de collectie uitgebreid met de LoooX Mirror Black Line. Inmiddels is deze versie uitgebreid met de LoooX Mirror Black Line Round. Dankzij de matzwarte rand en het minimalistische ontwerp is deze ronde LoooX spiegel een blikvanger voor in de badkamer. De ronde spiegel is leverbaar in de maten Ø60, 70, 80 en 100 cm.

Meer informatie:
LoooX Bathroom Experience
Maagdenburgstraat 8            
7421 ZB Deventer                    
info@looox.nl
www.looox.nl