'Nieuwe hars toegepast met buitengewone technische kenmerken'

Ander kleurenpalet voor Cristalmood

Het Italiaanse antoniolupi, dat is gespecialiseerd in luxueuze badkamermeubelen, heeft een nieuwe hars met buitengewone technische kenmerken toegepast op haar Cristalmoodbaden en -wastafels waardoor er een nieuw palet van tien stijlvolle kleuren is gecreëerd.

De Cristalmood-badkuipen waren eerder dit jaar te zien in de antoniolupi-stand tijdens de Milan Design Week. 

Na deze lancering zijn er nog eens negen nieuwe trendy kleuren aan het assortiment toegevoegd, dat tot nu toe alleen bestond uit de Fumè-kleur, en zij creëren voor elke badkuip een uniek identiteitsgevoel waardoor de badkuipen moeiteloos integreren in een reeks badkamerontwerpen.

De kleuren Nebbia, Ocra, Bottle, Petroleum, Ginger, Cobalt, Sangria, Amber en Lime vergezellen Fumè om kleur, elegantie en levendigheid naar de badkamer te brengen. Het assortiment is ook verkrijgbaar in bijpassende wastafels.

De nieuwe antoniolupi-hars heeft zeer geavanceerde technische kenmerken die deze omvangrijke voorwerpen doordringen met een lichtheid, terwijl de transparantie van het oppervlak het mogelijk maakt om naar het water in de badkuip te kijken.

Meer informatie:
Antonio Lupi Design SpA 
Via Mazzini, 73/75 
50050 - Stabbia 
Cerreto Guidi (Firenze) 
T +39.0571.586881 
T +39.0571.95651
lupi@antoniolupi.it
www.antoniolupi.it


Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2018