Bank met transformatiefuncties

Creatief directeur wint twee design awards

Tijdens de German Design Awards werd het ontwerp Floret Glory bekroond in de categorie Special Mention. Easy Pieces Metal was de winnaar. De organisch zachtronde Floret Glory is veel meer dan een bank: met de transformatiefuncties kan er ook een ligbed of comfortabele loungeplek van worden gemaakt. Uitschuifbare armleuningen vergroten verder de conversie-opties. Daarnaast biedt de S-vorm van de bank verschillende zitdiepten.

Easy Pieces Metal is een terugkeer naar de basiscomponenten van een bank of fauteuil: een frame en een kussen. De karakteristieke charme van het ontwerp vloeit voort uit de wisselwerking van een rechtlijnig frame en het zachte volume van het kussen. Verdere accenten liggen in de materiaaleigenschappen: het frame in chroom of zwarte poedercoating, het kussen naar keuze van stof of leer. Door het minimale ontwerp vallen de oppervlaktestructuren, evenals de zorgvuldige afwerking en de evenwichtige verhoudingen op. Beide modellen zijn uit duurzame en milieuvriendelijke materialen vervaardigd met afneembare covers. 

Kati Meyer-Brühl is creatief directeur van Brühl en internationaal bekend om haar eenvoudige, maar zeer veelzijdige en gevarieerde ontwerpen waar ze meer dan 100 nationale en internationale design awards voor ontving. Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste vereisten en de basis van al haar meubelontwerpen.

Meer informatie:
Brühl 
www.bruehl.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven