COCOON voegt nieuwe afwerking Brushed Gold toe

“We zijn verheugd om onze nieuwe PVD-afwerking Brushed Gold te introduceren”, laat een woordvoerder van COCOON weten. Het bedrijf staat voor tijdloos design en duurzame ambachtelijke productie.
“Zoals altijd passen we de premium oppervlaktebehandeling toe op ons geborsteld roestvrij staal van AISI316L-kwaliteit. Op deze manier behouden we de onbewerkte eigenschappen van geborsteld roestvrij staal en kunnen onze klanten er zeker van zijn dat we beste kwaliteit leveren.”

Naar eigen zeggen maakt het Nederlands designmerk COCOON ambachtelijke producten die een leven lang meegaan. “Onze visie reflecteert zich in exclusieve badkamercollecties en de toepassing daarvan in internationale projecten. “Kwaliteit, duurzame materialen en tijdloos design is onze universele taal en dat zie je terug in onze projecten over de hele wereld. Wij maken onze producten met het oog op toekomstige generaties. Producten die een leven lang meegaan en een esthetisch verschil maken, zelfs na jaren van gebruik. Ieder land of cultuur kent de echte waarde van een plek welke we thuis noemen.
COCOON ontwikkelt duurzame, moderne kranen, op maat gemaakte wastafels en vrijstaande baden. Daarnaast verzorgt COCOON het complete interieurdesign voor grotere projecten. Hiervoor levert het bedrijf vaak bijbehorende producten van partners, zoals COCOON keukens, vloeren, deuren en verlichting.

COCOON
AMSTERDAM
@ Bulthaup a / h Olympisch Stadion
Laan der Hesperiden 62-64
1076 DN AMSTERDAM
T: +31 (0) 20 7949097
M: info@bycocoon.com

COCOON
BELGIË
@ Noterman
Hauwaart 109
B-9700 Oudenaarde (Mater)
T: +32 55 230 150
M: info@bycocoon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven