De Italiaanse designer badkamerspecialist the.Artceram heeft met haar collectie The.One een speciale vermelding ontvangen van de ADI Design Index, the Italian Association for Industrial Design. Daarnaast heeft deze collectie ook de German Design Award 2019 gewonnen, een van de meest gerenommeerde awards in de designwereld die elk jaar door de Duitse Design Council wordt uitgereikt.

The.One is ontworpen door Meneghello Paolelli Associati en met de vermelding van de ADI Design Index is de collectie ook in de race voor de volgende Compasso d'Oro Award, de meest begeerde onderscheidingen voor Italiaans ontwerp. Met The.One wordt het minimale ontwerp van het sanitair gecombineerd met de innovatie die wordt verkregen door de nieuwe Wood-skin-technologie op de wc-bril aan te brengen. Hierdoor lijkt het alsof de toiletpot is afgedekt met een plaat. Er is dus geen aparte wc-bil en -deksel.Het resultaat is een revolutionaire en zeer innovatieve toiletpot zonder enige belemmering.

De ontwerpers van Meneghello Paolelli Associati zijn erg trots op wat ze hebben neergezet. Deze zogeheten copri-wc heeft een internationaal octrooi en maakt van een eenvoudig toiletpot een protagonist met een groot esthetisch charisma.

Meer informatie:
Artceram
www.artceram.it