Gouden tinten in het interieur zijn nog steeds een trend. "Niet vreemd dat de trendkleur van 2019 dan ook een vleugje goud bezit; spiced honey. Deze warme honingkleur combineert met de zwarte en gouden badkameraccessoirecollecties van Geesa. Door een amberkleurig likje verf op de muur en Nemox Black of Tone Gold accessoires als onmisbare details, is een badkamer in een handomdraai weer helemaal up-to-date", aldus een woordvoerder.

“Dat wit de beste kleur is om toe te passen in de badkamer of het toilet is achterhaald”, is Geesa van mening. “Kleur is wat de sanitaire ruimte nodig heeft. En dan het liefst een kleur met een rustgevende, ontspannende werking. De trendkleur van 2019, spiced honey, is daarom een zeer geschikte tint. De Nemox Black en Tone Gold badkameraccessoirecollecties van Geesa combineren beide uitstekend met deze rustige en warme kleur, elk op hun eigen, sfeervolle manier.”

“De Nemox Black accessoires hebben een minimalistische look: een krachtig ontwerp zonder opsmuk, met rechte lijnen en een eenduidige vormentaal”, vervolgt ze. “De matzwarte accessoires ogen sober, maar hebben ook iets mysterieus. Door Nemox Black te combineren met een amberkleurige tint op de muur, creëer je een minder strakke look. De badkamer of het toilet krijgt een warme en kalme, uitstraling op een eigentijdse manier.”
Volgens Geesa is Tone Gold is stijlvolle collectie, die verleidelijke eenvoud en een slim design combineert. “De sierlijke rondingen zijn subtiel en sterk tegelijk. Tone Gold heeft een voortreffelijk kwaliteitsniveau en een zeer rijke uitstraling. Deze gouden accessoires in combinatie met de gouden honingkleur maken van de badkamer en het toilet een elegante en chique ruimte, waardoor het gevoel van luxe overheerst.”

Meer informatie:
www.geesa.com