De toonaangevende, Italiaanse badenspecialist Jacuzzi presenteert ARGA, een badkuip die is uitgerust met de Swirlpooltechnologie,een geïntegreerde zout-diffuser en chromotherapie. Dankzij haar eigenschappen biedt ARGA een ervaring waarbij lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen.

De Swirlpooltechnologie zorgt voor een lichte werveling van water, het omringt het hele lichaam en voelt als een warme omhelzing.
Whisper + Technology staan garant voor zachte en delicate geluiden, voor momenten van echte ontspanning.
Chromotherapie, ook wel de carrouselfunctie genoemd, zorgt voor een ontspannend lichtspel dat het persoonlijke welzijn bevordert.
Tot slot 'toegewijde badzout': gemaakt van natuurlijke elementen, een infusie die uit de geïntegreerde diffuser aan de rand van het bad komt.

Wervelwind
De Swirlpool-technologie genereert een zachte maar constante wervelwind waardoor een aangename massage ontstaat die ontspant, dat nog eens wordt bevorderd door de geïntegreerde LED's. Het water wordt op constante temperatuur gehouden, hetgeen de badervaring compleet maakt.

De Whisper + Technology maakt het, dankzij de rust van het systeem, mogelijk om een echte stille en meeslepende ervaring te beleven. Met de geïntegreerde LED’s kan er worden genoten van de ontspannende voordelen van chromotherapie. Het zijn zachte lichten die op een langzame en geleidelijke manier in elkaar vervagen en in combinatie met de zachte stroom van het water en de zouten uit de diffusor kunnen lichaam en geest zich volledig ontspannen. De zout-diffusor bevat natuurlijke extracten die rijk zijn aan actieve ingrediënten. De infusie van de zouten, ontwikkeld door de Jacuzzi-experts, verspreidt zich uniform en integraal in het water dankzij de vortex die wordt gegenereerd door de Swirlpool-technologie. Het doel hiervan is om het lichaam te revitaliseren, regenereren, ontspannen en het zout bevordert de totale balans.

Het ARGA-bad kan worden bediend met een touchpad. Deze bevindt zich aan de rand van het bad en is gemakkelijk bereikbaar, zowel zittend als liggend. Het ontwerp van het bad is vloeiend, minimaal en veelzijdig. Een ovale, geruststellende vorm, waarin je de tijd vergeet en waarin je jezelf kun laten wiegen door de beweging van het water en de lichten die in de waterstralen zijn geïntegreerd. Studies die zijn uitgevoerd door gezaghebbende onderzoeksinstituten in de Verenigde Staten laten zien dat de consument het ARGA-bad kan waarderen, vooral door de aspecten die verband houden met het gebruik van zouten en het totale gevoel van ontspanning.

Deze revolutionaire badkuip van Jacuzzi herdefinieert als het ware het persoonlijk welzijn en zorgt ervoor dat de badkamerervaring een nieuwe dimensie aanneemt. 

Bron:
www.archiproducts.com