De vt wonen & designbeurs in Amsterdam RAI is alweer enkele dagen achter de rug. Een van de vele deelnemers was Detremmerie badkamers, die veel lovende reacties kreeg op de nieuwste producten. Koen Ducatteeuw, CEO Detremmerie: “Op de beurs toetsten we onze noviteiten aan het grote publiek. De marmer en betonnen wastafelbladen in combinatie met de nieuwe kleuren en de zwarte profielen op de kasten werden met veel enthousiasme ontvangen. Ook de wastafels, spiegels en onderkasten met passtukken op maat werden positief onthaald. De Nederlandse consument is klaar voor de No Limit en de Architect van Detremmerie”, aldus Ducatteeuw.

De Architect in light marmer en emparador brown.

Detremmerie is een gevestigde waarde in de productie van badkamermeubelen van hoge kwaliteit. Het Belgische bedrijf is bijna 80 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes. Belangrijk om weten is ook dat de volledige productie in België gebeurt. De producten van Detremmerie zijn inmiddels aanwezig in 424 showrooms in België en Nederland. Het bedrijf in Beveren-Leie België is 20.000 vierkante meter groot en heeft 50 innovatieve opstellingen in de showroom. “Het No Limit- programma en de samenwerking met de partners liggen aan de basis van het succes.”

Configurator
“Het verkooppunt was altijd prima in staat om met de Detremmerie badkamer catalogus aan het werk te gaan. Maar om alle mogelijkheden nog beter aan de consument te kunnen presenteren, heeft Detremmerie badkamers een configurator ontwikkeld. Elke klant krijgt daarbij concreet op het beeldscherm gevisualiseerd wat hij of zij krijgt. Dat bespaart de dealer in deze periode van aantrekkend showroombezoek ook weer tijd”, legt Ducatteeuw uit.
“De 424 dealers die drie of vier opstellingen van ons in hun showroom hebben, krijgen gratis zo’n configurator”, vervolgt hij. “Het werkt eigenlijk net zoals in de autobranche, waar de klant ook zijn auto met allerlei kleuren en opties zelf kan samenstellen. Elk badmeubel dat via de configurator is samengesteld, krijgt automatisch een uniek nummer. Dat artikelnummer omvat de juiste kastensamenstelling met de gewenste verlichting en spiegel. Vanuit die gedigitaliseerde orderverwerking worden onze machines automatisch aangestuurd om het bestelde badmeubel te vervaardigen.
Van de dealer via de groothandel naar de productie wordt gewerkt met één nummer, waardoor geen fouten kunnen ontstaan.”

Meer informatie:
www.detremmerie.be