Zoals bekend wordt tot en met 7 oktober de vt wonen & designbeurs gehouden in de RAI te Amsterdam. Ook Detremmerie is hier aanwezig met een grote stand van 100 M2 in Hal 10. CEO Koen Ducatteeuw is tevreden over de eerste dagen: “Wij hebben heel wat volk over de vloer gehad. Heel wat enthousiaste reacties op de nieuwe producten. Daar zijn we heel blij om”, laat hij weten.

Nog tot en met zondag kijkt Ducatteeuw met belangstelling uit naar de reacties op de nieuwe producten die zijn bedrijf presenteert op de stand. “Wij hopen heel wat consumenten en interieurarchitecten te kunnen overtuigen van de vele mogelijkheden.”

Detremmerie is een gevestigde waarde in de productie van badkamermeubelen van zeer hoge kwaliteit! Het bedrijf is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes. De producten van Detremmerie zijn inmiddels aanwezig in 424 showrooms in België en Nederland. Het bedrijf in Beveren-Leie België is 20.000 vierkante meter groot en heeft 50 innovatieve opstellingen in de showroom. Het “ No Limit programma” en de samenwerking met de partners liggen aan de basis van het succes.

Meer informatie
www.detremmerie.be