Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Waterafvoer gaat op in de tegelvloer

Betegel je douchegoot

Het oogt strak wanneer een inloopdouche geheel doorloopt en visueel niet onderbroken wordt door een douchegoot. Met de nieuwe betegelbare douchevloergoot CleanLine van Geberit kan dit. De afdekplaat van deze goot is in te leggen met de vloertegel, waardoor de waterafvoer opgaat in de tegelvloer en het water vrijwel onzichtbaar verdwijnt.

Betegelbare douchevloergoot CleanLine.

In 2015 introduceerde Geberit de douchevloergoot CleanLine in roestvaststaal. Deze douchevloergoot is in alle opzichten innovatief. De platte sifon heeft een hoge water afvoercapaciteit, is eenvoudig op maat te zagen, in een handomdraai schoon te maken en heeft een unieke - in de fabriek aangebrachte - afdichtingsfolie om het risico op lekkage tot een minimum te beperken. Dankzij de nieuwe betegelbare afdekplaat kan nu ook aan de wens voldaan worden om een douchevloer te realiseren met een vrijwel onzichtbare waterafvoer.

Net als bij de rvs douchevloergoot is de afdekplaat van de betegelbare variant met een eenvoudige beweging te verwijderen en is de geïntegreerde kamvormige haarzeef snel te reinigen. De Geberit CleanLine kan zowel tegen de wand als in het midden van de douchevloer ingebouwd worden. Dit geeft ontwerpvrijheid in de badkamer.

Meer informatie:
www.geberit.nl/cleanline

Publicatiedatum: