Villeroy & Boch werkt exact 25 jaar met Quaryl®; een samenvoeging van acryl en kwarts, waarbij twee belangrijke voordelen van kunststof en metaal (aangenaam en krasvast) samen komen. Quaryl is daarnaast sierlijk en robuust. Het materiaal leent zich goed voor meer scherpe, hoekige ontwerpen.

Volgens Villeroy & Boch is de eerste aanraking is betoverend. “De badkamerproducten van Quaryl®, die glad en aangenaam op de huid aanvoelen, nodigen uit om te ontspannen. Ook het design maakt een blijvende indruk. Met Quaryl® kan een tijdloos, helder en strak lijnenspel worden gerealiseerd.

Quaryl® wordt al 25 jaar exclusief voor Villeroy & Boch in Centraal-Europa gemaakt. Dankzij de combinatie van 60% natuurlijke kwartskristallen en hoogwaardig sanitair-acryl ontstaat er een uniek materiaal dat de beste eigenschappen van beide bestanddelen combineert. Met Quaryl® is een nauwkeurig en veelzijdig design mogelijk, het is bijzonder sterk, duurzaam en voelt prettig aan. Het is een uniek materiaal voor stijlvolle badkamerproducten van hoge kwaliteit”, aldus Villeroy & Boch, dat zelf al 170 jaar aan de weg timmert.

Tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit: daarvoor staat de naam Villeroy & Boch en dat al sinds het jaar 1748. Op basis van deze traditie ontwikkelen designers en productmanagers collecties en concepten, die de leefomgeving vorm geven. Zowel in de sectoren Badkamer en Wellness, Tafelcultuur, Tegels als Keuken – onze producten onderscheiden zich door elegante uitstraling, intuïtieve bedienbaarheid en duurzame kwaliteit”, aldus Villeroy & Boch.

Meer informatie:
Villeroy & Boch Tableware B.V.
Dwazziewegen 13
9301 ZR Roden
E-mailadres information(at)villeroy-boch.com
www.villeroy-boch.nl