Eens iets anders dan een wit badkamer- of sanitairmeubel? Dat kan bij Sanimex Design. De groothandel en importeur uit Zeeland haalt overal zijn kleurrijke producten vandaan: van Griekenland en China tot ItaliĆ«. 

Eigenaar Eelke Keersemaker is in 2012 begonnen met Ideavit: een eigen merk met mat-witte sanitairdesigns. Deze worden ontworpen door bepaalde designers. In 2017 begon Keersemaker de groothandel: Sanimex Design. Deze is voornamelijk gericht aan sanitairwinkels. 

Omdat Sanimex vooral onderscheidende producten willen aanbieden, hebben ze besloten om samen te werken met Urbi et Orbi. Fabrikant van betonnen opzetwastafels, accessoires, verlichting en nog veel meer. Ook is een samenwerking aangegaan met TECE, zodat ze ook inbouwreservoirs en douchegoten in het assortiment aan te bieden hebben. 


AFYA PELLE van Vitruvit

Een uitblinkend product in het assortiment is de AFYA Pelle van Vitruvit. Deze wasbak is geheel keramisch en bekleed met groen slangenleer. Net even wat anders dan de basic ontwerpen die vaak worden gezien in de badkamer. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Het bedrijf presenteert in maart 2019 een nieuw ontwerp op de ISH in Frankfurt. Deze vakbeurs is de grootste op internationaal gebied en is gericht op sanitair, verwarming, energie, klimaat en installatietechniek. 

Meer informatie:
Sanimex Design
Contactpersoon: Eelke Keersemaker
Tel: (0118) 236 04 44
Email: info@sanimexdesign.com
www.sanimexdesign.com