Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Behang voor vochtige ruimten

De markt voor behang is de laatste jaren aanzienlijk geëvolueerd. Dankzij de nieuwe print- en productietechnologieën worden er nu coatings aangeboden die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook ecologisch duurzaam. Inmiddels is er behang op de markt dat zeer goed bestand is tegen vochtige omgevingen, spatten en waterstromen en de aanwezigheid van stoom. Hierdoor kan behang ook worden toegepast in de badkamer of in ruimten waar veel met water wordt gewerkt.
 
 
Het Italiaanse bedrijf WallPepper heeft speciaal voor de badkamer het WallPepper H2O-systeem ontworpen, een technische fiche waarop één van de 500 catalogusafbeeldingen kan worden afgedrukt. De vellen zijn 90 cm breed, brandwerend, volledig waterafstotend, bestand tegen stoom en kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Hierdoor kan de badkamer of een zwembadzaal volledig worden getransformeerd en wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke inspiratie en opwindende kunstwerken. WallPepper kan ook worden aangebracht op oppervlakken met keramische tegels.
 
 
Meer informatie:
Wallpepper
Publicatiedatum: