Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rustgevend toevluchtsoord met Japanse inspiratie

Aquavia Spa, toonaangevend fabrikant van massagebaden en spa’s, presenteert zijn nieuwe en exclusieve spabad met Japanse inspiratie: Origami Spa. Kenmerkend voor het ontwerp is het gebruik van geometrische lijnen en een avant-gardistisch en verfijnd design. 

Dit elegante spabad is ideaal om in te ontspannen, en helpt tegen pijn die veroorzaakt wordt door verkeerde houdingen. Het ontwerp is geïnspireerd op de origamikunst. Rechte lijnen en geometrische plooien maken Origami Spa tot een massagebad van de meest minimalistische soort, dat in elke omgeving past. Het bad biedt een perfecte combinatie van fysiek, emotioneel en esthetisch genot. Zelfs de materiaalkeuze is bestemd om kwaliteit, design en exclusiviteit over te dragen. 



De uitgebreide functies, ontwikkeld door Aquavia Spa, maken het bad tot een hoogwaardig product. Het is een ruim massagebad (231 x 231 cm) dat ruimte biedt aan vier personen en beschikt over 27 waterjets en 12 luchtjets. Deze zijn apart bij elke zitplaats geplaatst en bieden een verkwikkende massage. Een systeem voor kleurentherapie, ColourSense genaamd, bestaande uit vijf onderwater ledlampen, verandert de sfeer en bevordert ontspanning. Een systeem voor aromatherapie verspreidt essentiële geuren via luchtbelletjes, waardoor de omgeving gezuiverd wordt zonder dat het water vervuild raakt. Een surround-geluid, via een Surround Bluetooth Audio systeem, zorgt ervoor dat je volledig kunt ‘ontsnappen’. Ultraviolet Treatment, een technologie voor de desinfectering van het water met ultraviolet licht, voorkomt het gebruik van chemische producten, waardoor er een einde wordt gemaakt aan chloorluchtjes en rode ogen. Alle functies van het bad kunnen bediend worden via een mobiele telefoon, tablet of computer, door middel van de Wifi Touch Panel-afstandsbediening. Bij alle door Aquavia Spa ontworpen technische functies is er bovendien sprake van maximale energie-efficiëntie.

Meer informatie:
Aquavia Spa
Tel: +34 973 533 795
Publicatiedatum: