Norm Architects heeft een collectie minimalistische badkamerkasten en accessoires voor het Koreaanse merk Lagom Bath ontworpen, speciaal voor gebruik in krappe woonruimten.

De collectie, die badkamerkasten, toiletrolhouders, handdoekrails en haken omvat, is onderdeel van de eerste Koreaanse release voor Lagom Bath.
Lagom Bath gaf opdracht aan de studio om een serie items en units te maken die geschikt zijn voor kleine huizen en appartementen.


Foto: Ragnar Ómarsson

De badkamermeubels, die in een verticale vrijstaande versie en een horizontale hangende versie worden geleverd, hebben een houten blad dat op de gootsteen kan worden geplaatst om producten op te bergen.
De collectie omvat ook aan de muur monteerbare horizontale en verticale opbergkasten gemaakt van zwart essenhout met een spiegeldeur.

Beschreven door de ontwerpers als "lichte, grafische elementen", zijn de matzwarte toiletrolhouder, handdoekenrek en haken gemaakt van eenvoudige stalen stangen die aan ronde muursteunen zijn bevestigd.
Norm Architects, opgericht in 2008 door Jonas Bjerre-Poulsen en Kasper Rønn, staat bekend om het gebruik van eenvoudige vormen en neutrale kleuren.

Het recente werk van de studio, dat zowel architectuur als productontwerp combineert, omvat een familiehuis in Noorwegen met gevlekte grijze muren, aarden textiel en warme houten lambrisering en een veelzijdige stoel die is ontworpen voor een multifunctionele werkruimte in Kopenhagen.

De Deense studio werkte eerder aan een badkamercollectie voor het Spaanse merk Inbani, met twee badkuipen en een gootsteen die elk een eigentijdse interpretatie zijn van hun antieke badkamer-tegenhangers.

Meer informatie:
Norm Architects
Tel: +45 28 87 93 09
Email: info@normcph.com
www.normcph.com