Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn de 13 deelnemers van Hollandsch Slapen

Hollandsch Slapen, dat gehouden wordt op 9 en 10 september, vindt plaats in het vernieuwde Fort Voordorp in Groenekan. Dertien merken tonen de laatste trends en innovaties uit de slaapbranche: Auping, AVEK, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, EK Living, Gebr. Jonk, Hilding Anders, Kuperus, M line, Mahoton, Steel&Stockings en Texeler.

Maar dat is nog niet alles. Ook dit jaar zijn er een aantal gespecialiseerde organisaties op het gebied van ICT, warehousing, inrichting en recycling aanwezig, die allemaal bijdragen aan jouw succes als retailer. Dit jaar zijn dat Colijn IT, Stichting Matras Recycling Nederland, Montrieurs, Dersimo en LogicTrade.


Het vernieuwde Fort Voordorp in Groenekan, waar Hollandsch Slapen gehouden zal worden.

Hollandsch Slapen is gericht op de vakhandel op het gebied van slapen, zowel op de ondernemers als op de verkoopadviseurs en andere medewerkers. Zij zijn van harte uitgenodigd om naar Fort Voordorp in Groenekan af te reizen. Op Hollandsch Slapen worden de nieuwste bedden, matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en nog veel meer gepresenteerd. Aanmelden kan al via de website.

"Naast het bekijken en voelen van de nieuwe producten is Hollandsch Slapen dé gelegenheid om vakcollega's te ontmoeten. Gezellig samenzijn in een prachtige omgeving onder het genot van een goedverzorgd hapje of drankje hoort erbij", besluit de organisatie van het event.

Meer informatie:
Hollandsch Slapen
Voordorpsedijk 28B
3737 BK Groenekan
023 515 88 00
[email protected]
www.hollandschslapen.nl

Publicatiedatum: