Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Succesverhaal van matrassenproducent Pullman is een inspirerend voorbeeld'

Het succesverhaal van Pullman, opgericht in 1851 door George Mortimer Pullman, is een inspirerend voorbeeld. Het bedrijf begon ooit als producent van luxe slaapwagens voor treinen in de Verenigde Staten. Het succes in de treinindustrie leidde tot een uitbreiding naar de slaapmeubelindustrie, waarbij de focus op comfort en kwaliteit behouden bleef. Pullman onderscheidt zich door voortdurende investeringen in innovatie en onderzoek, wat resulteert in geavanceerde veersystemen en ergonomische ontwerpen.

Slimme marketingstrategieën, zoals een mix van traditionele en moderne kanalen, hebben bijgedragen aan Pullman's zichtbaarheid en aantrekkelijkheid. Het bedrijf breidde internationaal uit, met name naar Europa, door winkels en distributiecentra in belangrijke steden te openen en zich aan te passen aan lokale markten en voorkeuren. Dat beschrijft RetailTrends.Lees hier het complete artikel.

Meer informatie:
Pullman
Linderveld 5
7681 RA Vroomshoop
+31 (0)546 666 777
www.pullman.nl

Publicatiedatum: