Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Special delivery for...'

M line voorziet spelers van Nederlands voetbalelftal op ludieke wijze van matrassen

Aan de matrassen gaat het niet liggen, als het Nederlands Elftal vanaf 11 juni haar intrede in het spelershotel in Wolfsburg neemt. De KNVB heeft samen met Official Sleep Supporter M line ervoor gezorgd dat tijdens het EK alle spelers en staf op hun eigen M line-matras slapen. Er gaan tientallen matrassen en kussens naar ons buurland. M line stond middels een Mixed Reality Video stil bij deze bijzondere levering. De video heeft inmiddels meer dan 1 miljoen views op Instagram.


Deze video is, in samenwerking met Golazo Brands (voorheen Triple Double), ontwikkeld door Mitsi. In de video laat M line op een bijzondere manier zien dat er, speciaal voor de spelers van het Nederlands Elftal, persoonlijk slaapcomfort naar Duitsland wordt gebracht. M line is sinds 2019 Official Sleep Supporter van de KNVB.

"We zijn verheugd dat we het slaapcomfort van het Nederlands Elftal mogen verzorgen om topprestaties te kunnen leveren tijdens dit EK. Middels deze Mixed Reality uiting kunnen we op een interessante manier tastbaar maken wat we als Official Sleep Supporter voor het Nederlands Elftal betekenen", aldus Pierre van Bergen, sportmarketeer bij M line.

Meer informatie:
M line
www.mline.nl

Publicatiedatum: