Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Borrenbergs verhuist van het vertrouwde Luyksgestel naar Bergeijk

Borrenbergs heeft zich na de verhuizing van Luyksgestel naar Bergeijk volledig geherstructureerd, waarbij de naam is veranderd van 'Borrenbergs Groep' naar 'Borrenbergs'. Deze verhuizing was noodzakelijk vanwege de groeibeperkingen in Luyksgestel. De nieuwe locatie aan de Schalksakker in Bergeijk biedt nu een volledige interieurinrichting onder één dak. Dat vertellen eigenaren Jeroen Blankers en zijn vrouw Bregje in een interview met het Eindhovens Dagblad (ED).

Eigenaardig aan de nieuwe vestiging zijn de vergaderruimtes, die vernoemd zijn naar bekende plaatsen en personen uit Luyksgestel, zoals De Klepper en De Kiosk, wat de band met het oude dorp behoudt. Met een nieuw logo en een uitgebreide showroom richt Borrenbergs zich op zowel particuliere als zakelijke klanten.

Van 1937 tot…
Borrenbergs is een familie van vindingrijke ondernemers. Dat werd duidelijk bij de oprichting in 1937 en dat zie je nu nog steeds. Het bedrijf begon met het verkopen van vloerbekleding, groeide al snel door met raambekleding en is gestaag blijven uitbreiden en specialiseren. Vandaag de dag is het een ruimte-inrichters: een totaalpartner, voor diverse branches en sectoren, voor zakelijke en particuliere klanten.Lees hier het complete interview.

Meer informatie:
Borrenbergs
Schalksakker 7
5571 SG Bergeijk
0497 541 390
[email protected]
www.borrenbergs.nl

Publicatiedatum: