Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ik ben er met recht trots op dat ik voor dit slaaplabel ga werken"

Ubica en Dennis Poffers gaan samenwerken

Dit jaar zit Dennis Poffers precies 25 jaar in het vak. Juist in dit jubileumjaar wordt hij agent voor het befaamde merk Ubica. "Ja, dit is voor mij toch wel een bijzonder moment in al die jaren dat ik in de slaapbranche actief ben", laat hij verheugd weten. "Ik ben er met recht trots op dat ik voor dit slaaplabel ga werken. Voor veel winkeliers is Ubica toch een begrip; een gerenommeerd merk dat door Key West Bedding is overgenomen", vertelt hij.

Naast Ubica is Dennis, die in januari 2022 startte als agenturenbedrijf, ook handelsagent voor de slaapmerken Equilli en Mérens.


Bart en Rick Dekkers met in het midden Dennis Poffers, die het merk Ubica gaat promoten.

De ondernemers Bart en Rick Dekkers van Key West Bedding kochten vorig jaar november het Nederlandse merk Ubica. Dit ex-Recticel beddenmerk was onderdeel van de Aquinos Groep uit Portugal. Daarmee betraden de broers het hoog middensegment in technisch slapen. Eind dit jaar wordt onder hun bewind de eerste nieuwe beddencollectie gelanceerd.

Ubica is een nieuw, onafhankelijk bedrijf naast Key West Bedding. De broers plannen een nieuwe collectie met accenten op technisch slapen en duurzaamheid. Dennis Poffers wordt daar ook bij betrokken. De ondernemers gaan deze maanden in gesprek met potentiële dealers en profiteren daarbij van hun bestaande netwerk in de beddenbranche. Ze zien kansen om kleinere, onafhankelijke winkels te helpen die onder druk staan van grote ketens. Er zullen geen Ubica-winkels komen, maar de Dekkers willen samen met andere ondernemers een sterk aanbod neerzetten.

Veel interesse
Dennis Poffers gaat de broers nu daarbij helpen. Ook hij heeft in de afgelopen 25 jaar een dealernetwerk opgebouwd. "Ik ben inmiddels al onderweg met Ubica en merk dat er veel interesse is in het label. 'Wanneer komt de nieuwe collectie op de markt?' is een veel gestelde vraag. Ik verwacht er dan ook veel van", blikt hij optimistisch vooruit.

Dennis, die in 1999 de eerste stappen in de slaapbranche zette, kent Bart en Rick Dekkers al zo'n beetje zijn hele arbeidzame leven. "Ik had altijd al een klik met de twee. We hebben er het ooit wel eens over gehad om iets samen te gaan doen. Nu komt opeens Ubica op mijn pad. Dit merk past heel goed bij de andere twee labels die ik in mijn portefeuille heb: Equilli en Mérens. Equilli is een technisch merk op wetenschappelijke basis, Mérens is met zijn natuurlijke materialen vooral in het hogere segment actief. Ubica is eveneens een kwalitatief goed merk, maar dan in het middensegment. Deze drie slaaplabels zitten elkaar dus niet in de weg. Anders had ik het ook niet gedaan."

Zeer goede relaties
Wat ik leuk vind aan de beddenbranche? Een bed is belangrijk voor een mens. Je brengt al gauw een derde van je leven erop door. Ik vind het dan ook mooi dat ik werk met kwalitatief goede merken, die stuk voor stuk voor een goede nachtrust zorgen. Daarnaast heb ik in de afgelopen kwarteeuw een heel netwerk opgebouwd. Veel mensen uit de slaapbranche zijn inmiddels zeer goede relaties van me geworden. Je weet wat precies wat je aan elkaar hebt", besluit Dennis.

Meer informatie:
Dennis Poffers Agenturen
+31 (0)6-1688 4480
[email protected]
www.dp-agenturen.nl