Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
En complete tafelrange die op de huisshow wordt geïntroduceerd

Nieuwe slaapafdeling Maxfurn

Meer van hetzelfde, dat zoekt de ondernemer niet meer. Dat weten ze ook bij Maxfurn, waar op dit moment de huisshow (duurt nog tot en met 14 juni) in volle gang is. Al eerder berichtte Wonen360 over de nieuwe bankenstudio en tv-oplossingen, maar het productiebedrijf uit Uden heeft ook meerdere nieuwe slaapkamers én een familie van eet- en salontafels aan de toch al zeer ruime collectie toegevoegd.

Tafelconcept
Wat direct opvalt aan de nieuwe lijn verjongde tafels is het topblad, dat veel dunner is, te weten 10 mm. Ook het metalen onderstel is verfijnder. Daardoor oogt het als geheel veel slanker.
Maxfurn maakt het verkopen makkelijk. Klanten kiezen eerst de vorm van het blad, waarbij er keuze is uit vier verschillende opties, te weten: rechthoekig, Deens ovaal, 'gewoon' ovaal of rond. Daarna kan er gekozen worden uit meerdere afmetingen. Tot slot zijn de tafels ook nog eens leverbaar in alle Maxfurn Lamulux-kleuren.

Nieuwe slaapkamers
Maxfurn heeft speciaal voor de nieuwe ledikanten een aparte slaappresentatie gecreëerd. Op Meubelbeurs Brussel werden al een aantal nieuwigheden geïntroduceerd en in de showroom in Uden worden nu nog eens vier nieuwe ledikanten geshowd. De slaapkamers van Maxfurn zijn allemaal gemaakt van Lamulux. Lamulux is een hoogwaardige melamine kwaliteit. Het voelt aan als massief hout, maar heeft een hogere kras-, kleur-, slijt- en stootvastheid. Maxfurn biedt Lamulux aan in vele, vaak exclusieve, decorkleuren.Met de ledikanten richt Maxfurn zich zowel op de slaapspeciaalzaken als de gemengde meubelwinkels. "Onze bedden, die in dezelfde Lamulux-kleuren verkrijgbaar zijn als de producten die we voor de andere woonmeubelen gebruiken, zijn in verschillende maten verkrijgbaar. We hebben er ook bijpassende commodes en nachtkastjes bij. Tussen de boxsprings vallen ze extra goed op. Nee, matrassen produceren we niet. Gaan we ook niet doen; we doen datgene waar we goed in zijn."

Maak een afspraak via het e-mailadres [email protected] of bel 0413-335555 en ontdek zelf alle nieuwe innovaties die Maxfurn te bieden heeft.

Meer informatie:
Maxfurn
Koperslagerstraat 11
5405 BS Uden
www.maxfurn.com