Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maxfurn verrast met bankenstudio

De huisshow van Maxfurn is in volle gang. De leverancier van meubelen en slaapkamers verrast vriend en vijand met een nieuwe bankenstudio, waardoor bezoekers pas echt goed kunnen zien wat het Udense bedrijf op het gebied van zitmeubilair in huis heeft. "Voor Maxfurn heel bijzonder dat we een apart bankenprogramma hebben, want we staan voor de buitenwereld vooral bekend om onze Lamulux-producten", vertelt commercieel directeur Margot Romeijn. "Met deze aparte sofa-afdeling willen we laten zien wat we op dit gebied in huis hebben. Bezoekers reageren in elk geval erg enthousiast op de nieuwe setting", vertelt Margot in het bijzijn van de knikkende mededirecteuren John van den Broek en Wilmar Verduin.


John van den Broek, Margot Romeijn en Wilmar Verduin (v.l.n.r.) in de nieuwe bankenstudio.

De jaarlijkse huisshow van Maxfurn is dinsdag 21 mei van start gegaan. In de 2000 m² grote showroom verspreid over meerdere verdiepingen presenteert het Brabantse bedrijf tot 14 juni een vernieuwend aanbod op het gebied van woonprogramma's, tafels, stoelen, slaapkamers en banken.


Sofa Eternal gecombineerd met de hocker in de stof Funky Turtle.

Twee tot drie uur
"De bezoekersagenda is heel goed gevuld. We ontvangen (potentiële) klanten alleen op afspraak, zodat we ze alle aandacht kunnen geven. We hebben dan ook heel veel nieuws te vertellen. Een 'gemiddelde' klant is al gauw twee tot drie uur op bezoek, zeker als ze in hun zaak naast wonen ook bedden verkopen. We willen ze daarnaast ook graag verwennen met een hapje en een drankje."

"Opvallend is wel dat we op deze editie veel internationale gasten over de vloer krijgen. Normaal gesproken zien we die alleen op beurzen buiten Nederland waaraan we deelnemen, maar hier in Uden hebben we meer tijd en meters, kunnen we ze de totaalcollectie laten zien. Deze week hebben we vooral klanten uit Nederland en België, volgende week komen ze uit landen als Duitsland en Ierland, om er een paar te noemen."


Elementenbank Dune is qua kleurstelling een van de meest opvallende combinaties op de huisshow.

Eyecatcher
De nieuwe bankenstudio is de eyecatcher van de huisshow. Getoond worden zitmeubelen in vooral opvallende kleuren en in realistische settings, die in principe 1 op 1 in woonwinkels geplaatst zouden kunnen worden. Te zien is een breed scala aan bankstellen in diverse stoffen, kleuren en opstellingen. "We willen onze klanten inspireren. Hier hebben we kwaliteit, stijl en comfort gecombineerd tot een aantrekkelijk totaalplaatje. Een must-see voor alle meubelondernemers, want op beurzen laten we eigenlijk alleen ingerichte woonkamers zien en nooit alleen bankstellen in een aparte ruimte. Nu deze meubels in een aparte setting staan en ook nog eens van andere, kleurige stoffen zijn voorzien, zijn ze voor veel klanten onherkenbaar", vertellen Margot, John en Wilmar, terwijl we langs plof- en modulaire banken in alle soorten en maten lopen.

5 + 5 systeem
"Je verwacht het misschien niet van Maxfurn, maar we kunnen het wel", zeggen ze met een lach. "De banken van Maxfurn zijn vanaf 1 september binnen vijf weken leverbaar. Daar geven we ook nog vijf jaar garantie op. Deze combinatie van 5 weken levertijd + 5 jaar garantie noemen we het 5 + 5 systeem."


Zitbank Woogie in de opvallende kleur rood met een wat ingetogener hocker in de stof Funky Magnolia.

Bizarre tijd
De drie directieleden kijken terug op een goed begin van 2024. "Over de eerste maanden van het jaar zijn we best tevreden. We moeten er met z'n allen harder voor werken dan tijdens de coronaperiode, toen we 'alleen' maar hoefden te schrijven. Dat was een bizarre tijd. Nu zijn klanten op zoek naar nieuwe dingen. Daar spelen we met onze collectie op in, die ook steeds breder wordt met meer productgroepen en -stijlen, terwijl we ook in steeds meer landen actief zijn.
Als we afgaan op de feedback die we tot nu toe hebben gekregen op de huisshow, zijn we zeker op de goede weg. Ze vinden het allemaal heel positief wat we als Maxfurn bij elkaar hebben bedacht."


De modulaire bank Coast met de hocker in de stof Movie Hazel.

In volgende publicaties (op de vrijdagen 31 mei en 7 juni) gaat Wonen360 nog in op tv-oplossingen (middels hangende tv-dressoirs en Cinewalls) die Maxfurn heeft bedacht, evenals een aantal nieuwe slaapkamers en een complete tafelrange die tijdens de huisshow worden geïntroduceerd.

Maak een afspraak via het e-mailadres [email protected] of bel 0413-335555 en ontdek zelf alle nieuwe innovaties die Maxfurn te bieden heeft.

Meer informatie:
Maxfurn
Koperslagerstraat 11
5405 BS Uden
www.maxfurn.com