Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het is ons antwoord op de vraag uit de markt"

Maxfurn lanceert nieuwe tv-oplossingen

Op de huisshow van Maxfurn, die nog tot en met vrijdag 14 juni plaatsvindt, wordt niet alleen een nieuwe bankenstudio getoond, maar ook compleet nieuwe tv-oplossingen. De consument maakt heden te dage steeds vaker andere keuzes in kastenprogramma's, waarbij de televisie een steeds prominentere rol speelt in het interieur. Het productiebedrijf uit Uden heeft hierop ingespeeld met Cinewalls én hangende tv-units die in meerdere kleuren en maatvoeringen (tot 240 cm) verkrijgbaar zijn."Het ontwerp van de Cinewalls is naar het bekende Maxfurn-concept, dus volgens een modulair kastensysteem waarbij we met een aantal vaste modules werken. De hoogte van de wand is in drie maatvoeringen verkrijgbaar, te weten S, M en L. In de S- en M-kasten kunnen televisies geplaatst worden tot 55", in de L is er ruimte voor 65". Ook hebben we voorzieningen aangebracht waardoor je kabels makkelijk weg kunt werken. Qua prijs bieden we gestandaardiseerde kastsystemen aan met heel veel mogelijkheden, maar wel tegen een tarief dat veel lager ligt dan bij maatwerkproducenten. Het is ons antwoord op de vraag uit de markt", laat de driekoppige directie Margot Romeijn, John van den Broek en Wilmar Verduin weten, terwijl de 2000 m² grote showroom wordt doorlopen.

Hier, op de hoofdvestiging in Uden, zijn ook het kantoor en de magazijnen te vinden. Zo'n 70 mensen leiden het bedrijf in goede banen. Verder beschikt Maxfurn in Roemenië over een eigen productiebedrijf, waar 550 mensen werken. Wekelijks rijden zo'n 35 tot 40 opleggers vol meubelen richting de Benelux. In China zijn ook nog eens 25 mensen actief, zij houden zich vooral bezig met de kwaliteitscontrole van de voor Maxfurn te produceren meubelen.Hangende tv-kasten
De hangende tv-kasten c.q. dressoirs, waarbij gebruik wordt gemaakt van eenvoudige te monteren, sterke ophangsystemen uit de keukenbranche, zijn eveneens in drie verschillende maten verkrijgbaar, alle voorzien van 2, 3 of 4 push to open-deurtjes en in vier verschillende decorkleuren. Interessant is verder dat de kastdeurtjes ook voorzien kunnen worden van speakerdoek, waardoor bijvoorbeeld een woofer of luidspreker uit het zicht kan worden gelegd.

Volgens Margot, John en Wilmar zien de hangende tv-kasten er gewoon heel gaaf uit. "De bezoekende klanten zijn er in elk geval heel enthousiast over", geven ze aan. By the way: wie ze niet op wil hangen, kan ze ook gewoon op pootjes zetten.

Wie de huisshow wil bezoeken, kan het beste een afspraak maken via het e-mailadres [email protected] of 0413 33 55 55 bellen.

Meer informatie:
Maxfurn
Koperslagerstraat 11
5405 BS Uden
www.maxfurn.com