Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Verkoopvolumes zullen exponentieel groeien'

Belgium Sleep Systems breidt portfolio uit met grote Europese markten, inclusief Frankrijk

De Europese beddengoedleverancier Belgium Sleep Systems zal zijn producten en diensten, samen met zijn leveringssnelheid, introduceren op de Franse markt. Het bedrijf verwacht dat de verkoopvolumes exponentieel zullen groeien.

Belgium Sleep Systems (BSS), een toonaangevende groothandel en huismerkleverancier in de bedden- en matrassenindustrie met een sterke aanwezigheid in heel Europa, kondigt zijn uitbreiding naar de Franse markt aan. Met meer dan 25 jaar expertise in het leveren van beddengoed van topkwaliteit heeft BSS een reputatie opgebouwd van uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft een portfolio van meer dan 100 retailers in heel Europa, waaronder bekende merken zoals Vivense, Bambi of Türkiye en BSS' eigen merken, die allemaal zorgvuldig worden geïnspecteerd en gecertificeerd voor kwaliteitsgarantie.


Bekir Atabey, oprichter en Managing Director van Belgium Sleep Systems.

Uitbreiding naar de grootste markten van Europa
De beslissing om de Franse markt te betreden komt na het succes van BSS in de Benelux. Met de belofte van 72-uurs levering overal in West-Europa is het bedrijf klaar om zijn bekroonde beddengoed- en meubelproducten te introduceren bij Franse consumenten. Onder deze producten zijn de veelgeprezen BSS-matrassenlijn, bekend om zijn comfort en kwaliteit, en andere merken zoals Bambi en Vivense.

Belgium Sleep Systems biedt klantenondersteuning om een naadloze overgang te garanderen voor Franse consumenten die hun beddengoed willen upgraden. In eerste instantie richt het bedrijf zich op de grote Franse steden, met als doel te voorzien in de behoeften van stedelijke centra die bekend staan om de grote vraag van consumenten naar kwalitatieve huishoudelijke artikelen. De producten zullen verkrijgbaar zijn via geselecteerde lokale retailers en een verbeterd e-commerce platform dat is ontworpen om aan de behoeften van online shoppers te voldoen.Groter klantenbestand bereiken
De uitbreiding naar de Franse markt weerspiegelt de strategische visie van BSS om haar aanwezigheid te verbreden en een groter, divers consumentenbestand te bereiken. Inspelend op de groeiende vraag in Frankrijk naar beddengoed van hoge kwaliteit, wil het bedrijf voortbouwen op zijn succesvolle staat van dienst in andere Europese markten.

Bekir Atabey, oprichter en Managing Director van Belgium Sleep Systems, is enthousiast over de uitbreiding: "We zijn erg enthousiast om BSS te introduceren op de Franse markt, waar we een enorm potentieel zien voor onze innovatieve beddengoedproducten. Deze uitbreiding weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van ongeëvenaarde slaapervaringen en onze toewijding aan het voldoen aan de groeiende vraag naar kwalitatieve slaapoplossingen in heel Europa."

Belgium Sleep Systems is van plan om gebruik te maken van zijn bewezen businessmodel en operationele strategieën om met succes door te dringen op de Franse markt. Het bedrijf zal gebruik maken van een mix van directe verkoop, partnerschappen met gevestigde Franse retailers en robuuste marketingcampagnes om het merk en de producten te introduceren. Speciale lanceringsevenementen en promotionele aanbiedingen zullen worden ingezet om de eerste interesse van klanten te wekken en merkherkenning op te bouwen.

Meer informatie:
Belgium Sleep Systems
Dokter Carlierlaan 30
9320 Aalst
+32 (468) 50-5808
[email protected]
www.bss.be

Publicatiedatum: