Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
19 juni van 9.00 tot 18.00 uur & 20 juni van 9.00 tot 17.00 uur

ABK OPEN wordt Hometex: ruim 250 merken op 20.000 m²

De succesvolle vakbeurzen ABK OPEN en ABK OPEN Home gaan vanaf dit jaar verder onder de naam Hometex en vindt binnenkort voor de 17e keer plaats. Sinds 2022 vindt deze vakbeurs plaats in het moderne en ruime expositiecentrum in Bad Salzuflen, Duitsland (thuisbasis van MOW en ZOW).

De succesformule van de belangrijkste vakbeurs voor slaapsystemen, beddengoed, woning- en huishoudtextiel in de DACH-landen blijft onveranderd: gratis toegang, gratis parkeren, gratis beurscatering van 's morgens tot 's avonds, ontspannen beursfeest, goedkope hotels in Bad Salzuflen en omgeving.

Hometex is een bron van inspiratie voor de branche. De beurs werd vanaf het begin gekenmerkt door een intensieve uitwisseling van ideeën tussen industrie en handel.

Hometex Zomer 2024 is volgeboekt. In het beurscentrum van Bad Salzuflen exposeren ruim 160 producenten met meer dan 250 merken op 20.000 m² beursoppervlak in 2 beurshallen.

"Ik ben er trots op dat ik de crème de la crème van de leveranciers uit onze branche in 2024 mag verwelkomen bij Hometex", zegt Thomas Fehr, directeur en organisator van de ABK-vereniging. "Met in totaal bijna 60 leveranciers van slaapsystemen en ruim 100 leveranciers uit de sectoren bad- en beddengoed, woon- en woningtextiel zullen er in 2024 meer exposanten zijn dan op welke beurs dan ook. Nog de IMM in Keulen als de Heimtextil in Frankfurt kunnen zoveel premiumleveranciers aanbieden", meldt Thomas Fehr. Daarnaast gebruiken de inkoop- en belangenverenigingen ABK, Garant, MZE, Musterring, Katag, Fachverband Wasserbett en Downpass de Hometex als etalage- en communicatieplatform.

Internationale merken
In de zomer zijn er bekende internationale merken zoals Tempur, Lattoflex, Metzler, PAD, Svane, Swissflex, Curt Bauer, Feiler, KAS, Ergomotion, Technogel, Joop, Christian Fischbacher, Yves Delorme en Schlossberg, maar ook belangrijke merken voor de Europese markt zoals Röwa, Rummel, Brinkhaus, Werkmeister, Bassetti, Elegante, Formesse, Irisette, Cawö, Traumina, Dormiente of Estella – om er maar een paar te noemen. Producenten uit de Benelux zijn onder meer Beddinghouse, Beluga, Ergosleep, Essenza, Kayori-Three Lilies, Heckett Home, Kreamat, LS-Bedding, Muller Textiles, Sleep and Dreams en Rivièra Beds.

Op het zomerevenement worden ruim 3.000 bezoekers uit Duitsland en andere Europese landen verwacht. Ruim 10% van de bezoekers en inkopers van woon- en huishoudtextiel in 2023 kwam uit Europese en niet-Europese landen. Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren tal van dealers uit Nederland en België mogen verwelkom.

De beurs opent haar deuren op woensdag 19 juni 2024 om 9.00 uur en eindigt op donderdag 20 juni 2024 om 17.00 uur. Woensdag om 19.00 uur begint het beursfeest op het sfeervolle evenemententerrein voor alle leveranciers en bezoekers. Waar anders komen er zo veel vakspecialisten samen? Na een inspirerende dag op de beurs kunt u heerlijk ontspannen met koude drankjes en heerlijk eten. Ook deze editie zijn de band Ampless en de goochelaar Timothy aanwezig.

Meer informatie en gratis registratie via www.hometex.de

Hometex zomer 2024 in het kort:

  • BRANCHES: Slaapsystemen, beddengoed, dekbedden, handdoeken, tafellinnen, interieurinrichting in twee beurshallen op 20.000 vierkante meter
  • 160 EXPOSANTEN: Ruime beursstands – inspirerende concepten
  • GOEDKOOP: Gratis toegang – gratis parkeren – goedkope hotels
  • GEHEEL ONTZORGT: Gratis catering (eten en drinken) van 's ochtends tot 's avonds
  • AVONDEVENEMENT: Ontspannen beursfeest op woensdagavond met livemuziek, tafelgoochelaars en heerlijk eten
  • OPENINGSTIJDEN: 19 juni 2024 van 9.00 tot 18.00 uur (aansluitend beursfeest), 20 juni 2024 van 9.00 tot 17.00 uur

  • GRATIS REGISTRATIE via portaal op www.hometex.de „Kostenlos anmelden"


Publicatiedatum: