Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marleen van den Bogaart, oprichter Wellmark:

"Toen ik begon, wist ik niet waar ik aan begon"

"Vaak krijg ik de vraag: 'Hoe ben je begonnen?' Het eerlijke antwoord? Toen ik begon, wist ik eigenlijk niet precies waar ik aan begon. Ik wist alleen dat ik niet gelukkig was in mijn huidige baan en altijd al iets voor mezelf had willen beginnen. Dus waarom niet nu?", begint Marleen van den Bogaart, oprichter van Wellmark, op LinkedIn.



Ze vervolgt: "Het begon met een sprong in het diepe, een sprong vanuit een plek van onzekerheid naar een plaats van actie. Ik heb geleerd dat de eerste stap vaak de moeilijkste is, maar ook de meest essentiƫle. En zo gaat het nog steeds.

Het pad van ondernemen is niet altijd makkelijk of alleen maar succesverhalen. Soms, of laten we eerlijk zijn, best vaak, krijg ik de deksel op mijn neus. En eerlijk gezegd, lijkt het alsof elke keer dat Wellmark groeit, die 'deksel' een beetje groter wordt. Maar elke mislukking is een kans om te leren en te groeien. Het gaat niet om perfectie, maar om veerkracht en doorzettingsvermogen.

De weg naar groei gaat niet in een rechte lijn omhoog. Voor mij gaat om het zetten van die eerste stap, zelfs als ik niet precies weet waar het naartoe zal leiden. Ik blijf leren, blijf groeien, en blijf vooral in beweging. En met elke nieuwe kans of uitdaging die zich aandient blijft het nog vaak voelen als de eerste dag..."

Meer informatie:
Wellmark
Leiweg 2L
5386 KR Geffen
+31623798027
info@wellmark.nl
www.wellmark.nl

Publicatiedatum: