Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Domotex Middle East gaat ondanks overstromingen gewoon door

In de nasleep van de recente overstromingen die Dubai troffen, waren er zorgen over het lot van DOMOTEX Middle East. Echter, ondanks de uitdagingen die de natuur stelde, zijn de organisatoren standvastig gebleven in hun toewijding om het evenement neer te zetten.

Sonia Wedell-Castellano, Global Director van DOMOTEX zegt: 'Gezien de recente overstromingen in Dubai, wil ik u geruststellen dat de voorbereidingen voor DOMOTEX Middle East onverminderd doorgaan. We zijn erg blij u te kunnen informeren dat de regering van Dubai hard werkt om de normale bedrijfsvoering te herstellen. Ondanks het tijdelijke ongemak, is reizen naar en verblijven in Dubai veilig, dus we kunnen met vertrouwen aankondigen: DOMOTEX Middle East zal zoals gepland plaatsvinden! Ik ben verheugd om de gelegenheid te hebben u persoonlijk uit te nodigen voor DOMOTEX Middel East en samen met u een succesvol evenement te vieren.'

Gepland om plaats te vinden van 23 tot 25 april in het Dubai World Trade Centre, Sheikh Saeed Hall 1, en Trade Centre Arena, belooft DOMOTEX Middle East een samenkomst te worden van industriƫle leiders, innovators en enthousiastelingen. Het evenement streeft ernaar de nieuwste trends, technologieƫn en innovaties in de wereld van vloeren en tapijten te presenteren.

Meer informatie:
DOMOTEX Middle East
www.domotex.de

Publicatiedatum: