Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

M line wint voor 3e keer Shopping Award in categorie Slapen & Bedtextiel

M line heeft donderdagavond (28 maart 2024) tijdens de uitreiking van de Shopping Awards voor de 3e keer de hoofdprijs bemachtigd voor beste webwinkel in de categorie Slapen & Bedtextiel.M line wist de prestigieuze award eerder te bemachtigen in 2021 en 2022, en pakt hem nu dus voor de 3e keer. Dennis Touw, (E-commerce manager M line): "We zijn enorm dankbaar voor dit stukje erkenning van experts in ons vakgebied en uiteraard ook van onze klanten. Het afgelopen jaar hebben we grote stappen gezet in de optimalisering van onze webshop, de achterliggende processen en verbetering van het productaanbod. De doorontwikkeling van onder andere ons matrassen- en hoofdkussen assortiment heeft geresulteerd in nog meer heerlijk slapende klanten. Uiteindelijk is dat waar we het voor doen!"

Shopping Awards wordt sinds 2001 jaarlijks georganiseerd door BBP Media en de Stichting Shopping Awards. De winnaars van de publieksprijzen worden bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. De publieksstemmen gelden voor 50 procent van de uiteindelijke beoordeling, de vakexperts bepalen de andere helft. De prijzen werden uitgedeeld tijdens een stijlvol gala in Grand Hotel Huis ter Duin.

Meer informatie:
M line
www.mline.nl

Publicatiedatum: