Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook Homed bij Hubo De Goorn

Drie jaar na de overname van Hubo zet ondernemer Auke Bonnes de volgende stap en opent een decoratieve HOMED, het interieurmerk voor inspirerende woontrends van Hubo.

"Drie jaar geleden ben ik hier gestart en zag ik al zeker de mogelijkheden van het maatwerk als deuren en buitenzonwering", legt eigenaar Auke uit. "Binnen Hubo was het HOMED concept in volle ontwikkeling en deze volgde ik met veel interesse. Ideeën om dit op te nemen waren er al, en die werden versneld omdat we de presentaties over konden nemen. We wilden het graag in één keer goed doen, dus is het hele maatwerkplein onder handen genomen."HOMED is een decoratieve toevoeging aan het assortiment van Hubo, met het bijbehorende interieuradvies. De collecties worden gepresenteerd in drie stijlen in de winkel, dit maakt het voor de klant makkelijker om keuzes te maken. Het resultaat is een compleet interieur, in de stijl die bij de klant past. "We maken ook gebruik van de handige handen van Hubo, want ook voor de HOMED assortimenten geldt dat we dit komen meten en monteren bij de klant thuis." gaat Auke verder, "Daarmee maken we het dus extra makkelijk."

Om dit te vieren zijn er op 29 en 30 maart feestelijke openingsdagen.

Meer informatie:
Hubo HOMED De Goorn
Vlakdissel 12
1648 HJ De Goorn
www.hubo.nl

Publicatiedatum: