Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online beddenwinkel failliet verklaard

'Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunnen we zeggen dat we zeer ervaren zijn in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Dankzij onze unieke formule kunnen wij absolute topkwaliteit leveren voor een hele scherpe prijs. Zonder tussenkomst van winkels en groothandels besparen wij, maar ook onze klanten grote kosten', valt te lezen op de website HollandseBedden.nl.

Dit klinkt als een waterdicht verhaal, maar in de praktijk loopt het toch wat anders. Tientallen gedupeerde klanten uitten hun woede op de reviewwebsite TrustPilot. Gemiddeld scoort de beddenspecialist twee van de vijf sterren. Al zijn de meeste recensies van de afgelopen tijd niet meer dan één ster. Producten worden niet of te laat geleverd en klanten krijgen geen contact met het bedrijf.Inmiddels is de firma Hollandse Bedden BV, bekend onder de naam HollandseBedden.nl, in staat van faillissement verklaard door de rechtbank Zutphen. De kans dat de gedupeerde klanten hun geld terugkrijgen wordt hierdoor aanzienlijk kleiner. Tom Weijers is aangesteld als curator, hij gaat alle geldstromen in kaart brengen.

Op de online webshop van Hollandse Bedden BV werd een breed assortiment aangeboden, bestaande uit boxsprings, matrassen, toppers en accessoires. De onderneming werkte rechtstreeks met de fabrikant en zette zich in voor lokale productie, zo is te lezen. "Dankzij onze ruime ervaring produceren wij onze hoogwaardige producten gewoon hier, in Nederland. Met onze aanpak helpen we zo de circulaire economie in ons land verder vooruit", maakt het bedrijf duidelijk op de website.

Meer informatie:
Hollandse Bedden BV
www.hollandsebedden.nl